Neostrada
Witam wszystkich bardzo serdecznie i mam powaźny problem z Outlook Express a mianowicie gdy go urachamiam rozłączam się z serwerem i neostradą, a gdy chcę wysłać emaila to mam błąd Port 25 zabezpieczenie (SSL)Nie. Błąd serwera 501, Numer błędu 0x800CCC79i poczty nie wyślę.
Za pomoc w rozwiązaniu tego problemu z góry bardzo dziękuję.
Z powaźaniem i szacunkiem
Krzychumag.
Za pomoc w rozwiązaniu tego problemu z góry bardzo dziękuję.
Z powaźaniem i szacunkiem
Krzychumag.
Odpowiedzi: 4
krzychumag:Witam wszystkich bardzo serdecznie i mam powaźny problem z Outlook Express a mianowicie gdy go urachamiam rozłączam się z serwerem i neostradą, a gdy chcę wysłać emaila to mam błąd Port 25 zabezpieczenie(SSL)Nie. Błąd serwera 501, Numer błędu 0x800CCC79i poczty nie wyślę.
a czy powodem bledu nie jest to ze Twoje polaczenie wymaga szyfrowania TLS (port domyslny 25) a masz ustawiony SSL ?
To moźe być problem domeny jaką masz tz.
:arrow: twójlogin@twojanazwa.neostrada.pl bądź
:arrow: twójlogin@neostrada.pl
Sprawdź to dokładnie i spójrz do przewodnika tam jest dokładnie opisane jak skonfigurować OE dobrze.
8) Pozdro.
:arrow: twójlogin@twojanazwa.neostrada.pl bądź
:arrow: twójlogin@neostrada.pl
Sprawdź to dokładnie i spójrz do przewodnika tam jest dokładnie opisane jak skonfigurować OE dobrze.
8) Pozdro.
Niestety nic nie pomogło.
http://www.portal.telvinet.pl/webcm/boa_faq_mail
Wejdź na stronę portalu na której masz konto. Tam masz konfiguracje poczty pod OE.
Wejdź na stronę portalu na której masz konto. Tam masz konfiguracje poczty pod OE.
Strona 1 / 1