NEOSTRADA ... SDI
Witam... prosze o odpowiedz ... mam SDI mam zrobiona siec na cieciowka ;) oba PC–ty maja XP profesional ... teraz chce przejsc z SDI na Neostrade 512 ... i jest w promocji modem ale kosztuje 1.22 Gr. podpina sie go pod USB ... i teraz interesuje mnie czy musze cos dokupic czy bedzietak dzialac jak na SDI ... Bardzo dziekuje za odpowiedz
Odpowiedzi: 5
W Opcjach internetowych w zakladce Polaczenie ustawiles to polaczenie przez modem jako domyslne ?
Ale mi chodzi o cos innego! Bo ja mam tak ustawione wszystko ale np. norton nie wykrywa połączenia internetowego, normalnie w LAN'nie to wszystko OK a z neostardą kłotpot? Dlaczego :?
http://neo.superhost.pl/neo/articles.php?id=67
To tylko jeden z artykułów , poszperaj na tej stronie i nie powinieneś mieć problemów
To tylko jeden z artykułów , poszperaj na tej stronie i nie powinieneś mieć problemów
A jak mam neostradę jak ustawić gdzieś w opcjach sieciowych albo nie wiem..., aby była uwzględniana jako standardowy dostęp do internetu. Dlatego, źe nawet jak ją połączę z internetem to programy np. NIS 2005 nie moze zrobić aktualizacji bazy wirusów, czy kazze, emule... itp (wyskakuje brak połączenia)
Wszystko co potrzebne znajdziesz w pudełku z modemem do Neo.
Strona 1 / 1