neostrada problem ze stronami
nie wiem co jest poniewaz nie chca mi sie otwierac strony strasznie duzo pakietow wysyla i bardzo malo odbiera to napewno jakis nowy wirus wszedl w to neostrade tylko ze w tym problem ze nie wiem jaki.
Znacie moze jakas latke na tego wirusa????
Mam windowsa xp pro i neo 128
z gory dziekuje za informacje
Znacie moze jakas latke na tego wirusa????
Mam windowsa xp pro i neo 128
z gory dziekuje za informacje
Odpowiedzi: 5
Srały muchy , masz standardowy problem z neostradą jak wszyscy początkujący , podejrewam źe masz XP i tepsowskie oprogramowanie, znajdź topic " Co zrobić źeby neo się nie zapychała " i postępuj zgodnie ze wskazówkami , a zobaczysz na ile stać neostradke :wink: Pozdrawiam .
bartwili ok tak zrobie i dam znac
zainsaluj jeszcze raz wina i zaistaluj łatki WindowsXP–KB823980–x86–PLK , WindowsXP–KB835732–x86–PLK mi pomoglo
ok przyjacielu McScr@by zrobie tak jak mowisz ale naprawde to jest dziwne zainstalowalen na towo winde i 2 dni i net siada, dziwna sparawa, dzwonilem do tp i koles mi powiedzial ze to jest nowy wirus i zebym sobie fajervola zainstalowal i to pomoze kurde ci z tp tak zawsze mowia ze masz wirusa :shock:
Przeskanuj system AV i Antimalware z aktualną definicją sygnatur jeśli podejrzewasz zainfekowanie systemu.
Gdy skanery nic nie znajdą to zamieść log z Hijack This w dziale Bezpieczeństwo, wtedy się przeanalizuje co moźe być nie tak.
Trudno o Removal Tool`a czy Fix`a jesli nie wie się co to za "wirus" ( jeśli to wirus ).
Gdy skanery nic nie znajdą to zamieść log z Hijack This w dziale Bezpieczeństwo, wtedy się przeanalizuje co moźe być nie tak.
Trudno o Removal Tool`a czy Fix`a jesli nie wie się co to za "wirus" ( jeśli to wirus ).
Strona 1 / 1