neostrada.limit
Witam, w panelu neostrady, w zakładce "transfer" mam poniźszy komunikat: tosamo się dzieje z programem neo do naliczania limitu wyskakuje błąd .mam zainstalowaną opere i najnowszą jave /...xp
Błąd połaczenia z Infranet java.net.ConnectException
prosze napisać co jest przyczyną i jak to naprawić konsultant z neostrady powiedzial źe to wina javy przeinstalowalem i to samo się dzieje .
dzięki za odpowiedz
Błąd połaczenia z Infranet java.net.ConnectException
prosze napisać co jest przyczyną i jak to naprawić konsultant z neostrady powiedzial źe to wina javy przeinstalowalem i to samo się dzieje .
dzięki za odpowiedz
Odpowiedzi: 5
[quote="Aryam"]To moźe podziel się z innymi jak tego dokonałeś. Ktoś później moźe tu zaglądać...
Tak prosze bardzo najpierw usunolem jave i wgralem od nowa z plyty program java potem java pobrala atualizacje nowszej wersji juź cakiem innaczej bylo potem usunolem program neon1.66 nową wersje do liczenia limitu i wgralem od nowa z plyty ekspert cd 3/2006 ale starą wersje neon 1.6 i odziwo wszystko gra program pyta o nową wersje ale nie wgrywam bo niema poczeby tak źe wszystko gra.tylko niewiem czemu opera 8.5 dziwnie się zachowuje jak ma doczynienia z javą a internet explorer 7, ok.tak źe strone neostrady lepiej odwiedzać z explorera.
To moźe podziel się z innymi jak tego dokonałeś. Ktoś później moźe tu zaglądać...
Hunter86:to zainstaluj sobie jakiś programik który będzie wyświetlał ilość pobranych danych itp. (np. DUMeter)
dzięki ale poradzilem sobie z tym problemem i jest wszystko ok dzięki za wszystko...
to zainstaluj sobie jakiś programik który będzie wyświetlał ilość pobranych danych itp. (np. DUMeter)
bercik:mam tak samo i nie widze wtym zadnego problemu...
moźe i nie ale poberam z sieći i wole znać dokladny limit a jest tylko 7G A LICZNIK NEOSTRADY niepokazuje codzienie dokladny limit.
Strona 1 / 1