neostrada i eMule
mam nastepujacy problem: otoz jestem uzytkownikiem neostrady a do sciagania plikow uzywam popularnego eMula. lacze sie z netem przez dial–up (aplikacje TePsy wypier***) wylaczylem w kontrolerze usb (aha modem sagem f@ast 800) opcje"zezwalaj na wylaczenie tego urzadzenia w celu oszczedzania energii" (pod drugi port usb mam podpieta drukarke) i qrde niewadamo z jakiej przyczyny rozlacza mi sie net. raz kilka razy na dzien a raz w ogole. uzywam autoconnect'a aby emule dzialal non–stop :D i ustawilem wopcjach aby po rozlaczeniu laczyl sie ponownie ale jednak to nie skutkuje a wiecie zostawie kompa na noc a tu lipka bedzie:[.. prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu z rozlaczaniem neostrady. ewentualnie prosilby o jakies rady dotyczace Mula :–] POMOCY !!!
Odpowiedzi: 2
Miałem identyczny przypadek jak ty :lol: :lol: No tylko korzystałem z NEO+ :? :? Zadzwoniłem do TPSA i oni coś tam przestawili :lol: :lol: Zrób to samo :wink:
Nie wiem czy to pomoźe dodam jak zawsze źe jak zawsze mogę się mylić i zaraz moźe się na mnie posypać krytyka fachowców z tego forum ale nic zrób moźe coś takiego
:arrow: właściwości internetowe
:arrow: połączenia
:arrow: ustawienia (twoje połąćzenie)
:arrow: zaawansowane
:arrow: odznacz opcję rozłącz przy bezczynności dłuźszej niź.....
:arrow: odznacz opcję rozłącz gdy połączenie nie będzie juź potrzebne
:arrow: właściwości internetowe
:arrow: połączenia
:arrow: ustawienia (twoje połąćzenie)
:arrow: zaawansowane
:arrow: odznacz opcję rozłącz przy bezczynności dłuźszej niź.....
:arrow: odznacz opcję rozłącz gdy połączenie nie będzie juź potrzebne
Strona 1 / 1