Neostrada - autostart
Chciałbym spytać jak można (czy wogóle jest to możliwe) załączyć neostradę automatycznie przy starcie systemu. Próbowałem opcji "załącz z ulubinym programem" (czy coś podobnego) ale to nie działa.Szukałem na forum tematu ale jakoś nie widzę.Nawet nie ma u mnie tematów przyklejonych tak jak to było w poprzedniej wersji.
System winXP prof
Odpowiedzi: 1
Może skorzystaj z AutoConnecta?
Strona 1 / 1
Odinstaluj oprogramowanie TP i stwórz połaczenie:<br> <br> Konfiguracja Neostrady <br> <br> Start=>> Programy=>> Akcesoria=>> Komunikacja=>> Kreator Nowego polaczenia <br> <br> Polaczenie z Internetem=>> Konfiguruj moje polaczenie recznie=>> Polacz uzywajac modemu telefonicznego <br> <br> Nazwa uslugodawcy internetowego=>> dowolna <br> Numer telefonu=>> * <br> Nazwa użytkownika=>> ktore otrzymales podczas rejstracji <br> Haslo=>> ktore otrzymales podczas rejstracji<br> <br> Nastepnie dany skrót utworz w Autostarcie start=> wszystkie programy=> Autostart<br> jezeli posiadasz system OS XP Pro to możesz zrobić tak start-> uruchom-> gpedit.msc<br> Konfiguracja użytkownika-> Szablony Administracyjne-> System-> Logowanie<br> Uruchom te programy podczas Logowania użytkowników włącz następnie pokaz <b>Dodaj</b> <br> <br>