Neostrada - autostart

Chciałbym spytać jak można (czy wogóle jest to możliwe) załączyć neostradę automatycznie przy starcie systemu. Próbowałem opcji "załącz z ulubinym programem" (czy coś podobnego) ale to nie działa.Szukałem na forum tematu ale jakoś nie widzę.Nawet nie ma u mnie tematów przyklejonych tak jak to było w poprzedniej wersji.

System winXP prof

Odpowiedzi: 1

Może skorzystaj z AutoConnecta?
Bobi
Dodano
06.05.2006 13:58:55
  • SDM 06.05.2006 14:34:15

Odinstaluj oprogramowanie TP i stwórz połaczenie:<br> <br> Konfiguracja Neostrady <br> <br> Start=&gt;&gt; Programy=&gt;&gt; Akcesoria=&gt;&gt; Komunikacja=&gt;&gt; Kreator Nowego polaczenia <br> <br> Polaczenie z Internetem=&gt;&gt; Konfiguruj moje polaczenie recznie=&gt;&gt; Polacz uzywajac modemu telefonicznego <br> <br> Nazwa uslugodawcy internetowego=&gt;&gt; dowolna <br> Numer telefonu=&gt;&gt; * <br> Nazwa użytkownika=&gt;&gt; ktore otrzymales podczas rejstracji <br> Haslo=&gt;&gt; ktore otrzymales podczas rejstracji<br> <br> Nastepnie dany skrót utworz w Autostarcie start=&gt; wszystkie programy=&gt; Autostart<br> jezeli posiadasz system OS XP Pro to możesz zrobić tak start-&gt; uruchom-&gt; gpedit.msc<br> Konfiguracja użytkownika-&gt; Szablony Administracyjne-&gt; System-&gt; Logowanie<br> Uruchom te programy podczas Logowania użytkowników włącz następnie pokaz <b>Dodaj</b>&nbsp;&nbsp; <br> <br>

henry
Dodano:
06.05.2006 13:53:01
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1