neostrada a blokowanie numerow 0700 itp
hej mam prosbe i problem... ostatnio gdzies (ale nie wiem gdzie) wyczytalam ze tp sa zaakceptowala jakis program ktory blokuje niechciane numery np wlasnie 0700... nie znam wlasnie nazwy tego programu... moze ktos z was cos wie na ten temat?? co to za program i nazwa... chodzi o to zeby jezeli gdzies sie wejdzie na jakas strone czy cos sie przez przypadek z neta sciagnie zeby nie zmienial numeru dostepu do neta na jakis planty np wlasnie na te 0700... jezeli ktos moze pomoc to bede wdzieczna za kazda odpowiedz...
pozdrawiam
pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
aha dziekuje za wyjasnienie...
pozdrawiam
pozdrawiam
Neostrada działa w technologi ADSL, dialery działają tylko i wyłącznie w przypadku gdy uźytkownik korzysta ze zwykłego modemu (nie ADSL)
tzn ze co?? ze nie ma takiego programu ktory nie pozwoli na to ze jezeli np dziecko wejdzie przez przypadek na jakas takas stronke i cos sie sciadnie jakis dialer itp itd ktory moze zmienic numer przez ktory lacze sie z neo? czy w neo jest to niemozliwe? nie rozumiem bo wiem ze u mnie kiedys byla taka sytucja ze wlasnie gdzie sie weszlo czy cos i zostala zmieniona nazwa uzytkownika tzn nie byla moja jaka dostalam przy rejestracji neo tylko jakas zupelnie inna...jakies antydialery? jak to dziala i czy w ogole dziala... aha i jeszcze jak mozna to gdzie w windowsie xp (bo jest chyba taka opcja) ustawic jakies zabezpieczenie zeby np dzieciak nie wszedl na taka stronke... nie pamietam jak to sie nazywa ale jakas ochrona rodzicow czy jakis poziom zabezpieczen kurcze nie pamietam... nie smiejcie sie;p dzieki za odpowiedzi
Przekierowanie nie dziala na neostradzie. To nie ta bajka.
Strona 1 / 1