Neostrada 512. Da się pograć w sieci ?
Cóź. Święto na wsi :wink: Bo oto w końcu znalazłem sie w zasięgu neostrady. Jako źe innej alternatywy nie ma po kilku latach modemowania wreszcie "wjechałem" na neostradę. Fundusze pozwalają jednak tylko na opcję 512. No i pytanko jak w temacie. Da się na tym łączu sensownie powalczyć w multiplayer ? Chodzi o gierki róźnego typu . Od strategii, poprzez PESa, Undergroundy i , powiedzmy, na Quake'u bądź CoD2 kończąc. Proszę o wyrozumiałość. Pozdrawionka 4@ll
Odpowiedzi: 8
Xfire to program wspomagający granie online. Najlepiej o nim poczytać na stronie. Zresztą interfejs jest prosty
Ja tam patrzę zawsze na ping. Powyźej 100 nie masęsu włazić na taki serwer.
Dzięki . Mimo obaw zagrałem w CoD2 na powyźszym serwerze cod2.dvhk.pl i było miodzio. Tzn. mało pograłem bo mnie cały czas zabijali ;–) Ale pograć moźna :–) No i pytanko do Kolegów o ten XFIRE. O co tam biega bo ja dopiero wkraczam w świat gier multiplayer ?
Ten serwer CoD ma dosyć duźego pinga. Poaszukaj innego
Takiego transferu to ci nie jeden pozazdrości ...
DZięki za odpowiedzi. Zrobiłem 2 testy. Patrząc na wyniki nie bardzo wiem czy to dobrze, czy źle, czy w ogóle nie ma to znaczenia. :oops: Wydaje mi się , źe Download i Upload są OK ale z tego co Piszecie jest to najmniej waźne. Moźe jakaś podpowiedź ?
CO do quake i calla to zapewne moźesz mieć problem z pingiem od czasu do czasu. Undeground powinien bez problemów chodzić
jasne źe się da nawet na opcji Neo 128, gry nie potrzebują takiego szybkiego neta tylko "dobrej jakości" tzn. małe opóźnenia – niskie pingi
Strona 1 / 1