Neostrada 128kb/s
Witam! mam wielka prosbe do tych co maja ta wlasnie neostrade i do tych co sie orientuja. Chodzi mi o to jaki jest ping na tej neostradzie do serwerow:
europe.battle.net
asia.battle.net
81.91.52.133
Chcialbym sie takze dowiedziec czy mozna na niej bezlagowo grac np w starcrafta?
Bardzo prosze o informacje.
europe.battle.net
asia.battle.net
81.91.52.133
Chcialbym sie takze dowiedziec czy mozna na niej bezlagowo grac np w starcrafta?
Bardzo prosze o informacje.
Odpowiedzi: 10
w 9 godzin nawet przy maxymalnym wykozystaniu transferu bedzie cos kolo 500mb, weic nie ma nawet mozliwosci wyczerpania limitu z 9 godzin.
Pozatym granie z cs czy tez w q3 nie obciaza lacza maxymalnie. Sadze ze cieźko bylo by wyczerpan chodziby 1gb samym graniem przez caly miesiac (liczac pare gdzinek dziennie)
Pozatym dziena ta tabelka – tam pliki jak to oni nazywaja "FOTO" zajmuja wiecej niź mp3 :lol:
Juz nie mowiac ze przy ogladanieu video mozna te 5gb stracic w 3H OMG, jakis niezly "fachowiec" to musial pisac (albo poprostu naciagaja ludzi na droźsza opcje)
Pozatym granie z cs czy tez w q3 nie obciaza lacza maxymalnie. Sadze ze cieźko bylo by wyczerpan chodziby 1gb samym graniem przez caly miesiac (liczac pare gdzinek dziennie)
Pozatym dziena ta tabelka – tam pliki jak to oni nazywaja "FOTO" zajmuja wiecej niź mp3 :lol:
Juz nie mowiac ze przy ogladanieu video mozna te 5gb stracic w 3H OMG, jakis niezly "fachowiec" to musial pisac (albo poprostu naciagaja ludzi na droźsza opcje)
Americas Army tylko i wyłącznie . Hooah :)
hm a w co grasz? bo watpie zeby w sc mi az tyle moglo zabrac ^^
Bzdura , nie sądze źe tak jest , z własnego doświadczenia wiem źe np , wczoraj miałem na liczniku zero ściągniętych danych , po całym dniu grania naciągło mi sie 60 MB danych , więc teraz sobie przelicz ile moźesz grać.
Przypuśćmy źe jeden dzień grania = 60 MB danych razy dziesięć dni daje 600 MB , razy 3 daje 1.8 GB na miesiąc . Taka jest moja teoria , moźde ktos myśli inaczej :) Pozdrawiam .
Przypuśćmy źe jeden dzień grania = 60 MB danych razy dziesięć dni daje 600 MB , razy 3 daje 1.8 GB na miesiąc . Taka jest moja teoria , moźde ktos myśli inaczej :) Pozdrawiam .
Jeszcze jedno pytanko:
o co chodzi w tym porownaniu na stronie tpsa?
Czy to znaczy ze mozna grac tylko 9 godzin na miecha ?? Gram w sc i to okolo 9 godz dziennie :0
o co chodzi w tym porownaniu na stronie tpsa?
Czy to znaczy ze mozna grac tylko 9 godzin na miecha ?? Gram w sc i to okolo 9 godz dziennie :0
ok... thx
limit transferu mozesz sobie sprawdzic nawet na stronie www.neostrada.pl – tam z lewej strony do gory jest taka tabelka z twoimi danymi i m.in.jest tam limit :) pozdro
Ja mam jaczsze jadno pytanko... za niedlugo mi sie konczy umowa z sdi i mam zamiar sobie wziasc wlasnie najtansze neo. Wszystko spoko gdyby nie ten ^%*^%&(*^ limit transfreu. Czy z noe dostaje sie jakis program, ktory to liczy i ma jakis wbudowany licznik zeby mozna bylo looknac ile zostala jescze transferku.
Jakie sie ma pingi po przekroczeniu limitu ??
Jakie sie ma pingi po przekroczeniu limitu ??
Stary , jesli chodzi on granie na necie to full wypas , zero laga . Pozdrawiam :)
Wszystko zalezy od obciazen na sieciach szkieletowych :P Pod wieczor powinno byc OK
Strona 1 / 1