Neostarada+ – "Iwizilibiti"
A wiec tak! Mam Neo+ i chcialbym aby po włączeniu kompa ten juz po kilku sekundach byl podlaczony do sieci w sposob niewidzialnyu dla mnie tzn bez klikania zadnych "połącz" ani klikania ikonki z kółkiem a poza tym aby nie bylo nawet zadnego "czasomierza na pasku zadań". Wystarczy mi ten maly komputerek w prawym dolnym rogu ekranu tam gdzie zegar hehe :–] Czyli chcialbym tak jak na stalym polaczeniu typu np. LAN kpw? Dzieki za pomoc!
Ps mozecie przedstawic to w formie instrukcji
Ps mozecie przedstawic to w formie instrukcji
Odpowiedzi: 2
tzn. powiem Ci tak. Ja ostatnio mialem cos podobnego na SDI (co mnie bardzo irytowalo;–), wiec moge Ci tylko powiedziec jak to sie robi na SDI. Ale mysle, ze w NEO bedzie podobnie. W uslugach wlacz sobie "menedzer autopolaczenia dostepu zdalnego", co spowoduje, ze kazdy program ktory bedzie chcial sie polaczyc z netem, bedzie probowal wywolac polaczenie (zwykle usluga ta jest juz ustawiona na automatycznie – czyli laduje sie razem z systemem). Dalej we wlasciwosciach polaczenia / opcje tam odhacz monituj od nazwe uzytkownika, haslo, monituj o numer telefonu no i jak nie chcesz widziec zadnego postapu polaczenia to jeszcze wywal "wyswietl wskaznik postepu w trakcie polaczenia". Oczywiscie polaczenie NEO jako domyslne. I na koniec wejdz do folderu polaczenia sieciowe / zaawansowane . preferemscje polaczen telefonicznych / autowybieranie numeru i wylacz na dole opcje "zawsze pytaj przed autowybieraniem numeru". Teraz po restarcie kompa pierwszy programik ktory bedzie chcial sie polaczyc zrobi to juz sam (u mnie zwykle jako pierwszy laczyl sie tlen, zaraz po nim gg).
Mysle, ze chyba o to Ci chodzilo.
Milej zabawy;–)
Mysle, ze chyba o to Ci chodzilo.
Milej zabawy;–)
Podoba mi się ten post :!: Jest niezły, szczególnie końcówka :lol: KPW :?: :lol:
P.S.
Sorry, źe się odzywam i nie udzielam odpowiedzi, ale nie dało się nie odezwać :lol:
P.S.
Sorry, źe się odzywam i nie udzielam odpowiedzi, ale nie dało się nie odezwać :lol:
Strona 1 / 1