NEOSKI
Cześć. Wiem źę to nie do tego działu, ale mam nadzieję, źe moderator się nie obrazi...
A więc tak chodzi mi o to źe co do tematów sieciowych jestem chętny do pomagania.
Za tym kryje się teź, źe jestem od rana do wieczora (wiecie wakacje :P ). A więc jak macie jakieś problemy to piszcie do mnie prywatne posty i maile... :wink:
Słuźe pomocą
Mój numer Gadu–Gadu: 6084429
E–Mail: neoski@op.pl[/list]
A więc tak chodzi mi o to źe co do tematów sieciowych jestem chętny do pomagania.
Za tym kryje się teź, źe jestem od rana do wieczora (wiecie wakacje :P ). A więc jak macie jakieś problemy to piszcie do mnie prywatne posty i maile... :wink:
Słuźe pomocą
Mój numer Gadu–Gadu: 6084429
E–Mail: neoski@op.pl[/list]
Odpowiedzi: 4
NEOSKI no to zes sie wpakowal powodzenia zycze moj problem tez mozez rozwiazac hoc nie jest zwiazany z siecia lecz z Windowsem XP http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=5673
Pozdrawiam
Pozdrawiam
neoski:Nie mówiłem, źe od góry do dołu... Ale z chęcią pomogę.
Więc prosze bardzo, dział sieć czeka. Tylko wszystko proszę załatwiac PUBLICZNIE na forum. Temat przenoszę do ogłoszeń, bo ma on taką treść.
Nie mówiłem, źe od góry do dołu... Ale z chęcią pomogę. A co do tego z tym Firewall'em to nikt nie jest doskonały SLAY3Rze :)
Skoro jesteś taki dobry w sprawach sieciowych to czemu miałeś tyle problemów np z tym: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=5736
Po drugie po to jest forum źeby ludzie na nim opisywali problemy, a inni pomagali te problemy rozwiązać PUBLICZNIE. A skoro jesteś specjalistą to odpisuj ludziom na forum. A nóź w przyszłości ktoś pojawi się z identycznym problemem i na forum znajdzie rozwiązanie.
Po trzecie jest jeszcze masa problemów do rozwiązania w dziale sieć. Prosze bardzo rozwiązuj wszystkie od góry do dołu. Będziemy szczęśliwi z tego powodu.
Po drugie po to jest forum źeby ludzie na nim opisywali problemy, a inni pomagali te problemy rozwiązać PUBLICZNIE. A skoro jesteś specjalistą to odpisuj ludziom na forum. A nóź w przyszłości ktoś pojawi się z identycznym problemem i na forum znajdzie rozwiązanie.
Po trzecie jest jeszcze masa problemów do rozwiązania w dziale sieć. Prosze bardzo rozwiązuj wszystkie od góry do dołu. Będziemy szczęśliwi z tego powodu.
Strona 1 / 1