Neo swiruje :(
Witam :) Podczas calkowitej bezczynnosci zaraz po polaczeniu liczniki odbierania i wysylania powinny sie zatrzymac na jakis cyferkach z przewaga odbioru :( a mi caly czas liczniczki pracuja i przewaza WYSYŁANIE :( jest np wysyłanie: 2 800 000bajtow a odebrano 800 000bajtow ... Net muli jak cholera ... zawsze jak mi sie to robilo robilem format i pomagalo a teraz nie mam plytek zeby nagrac kilka rzeczy i pomyslkalem ze Wy mi pomozecie :P z gory dzieki pozdrawiam Lordzik
Odpowiedzi: 5
No to teraz jak posawiłeś świeźy system to radzę zabezpieczyć go przed syfem z netu.
No niestety format byl konieczny :( jak tylko kliknalem wlaczylem kompa i sie pojawial puplit juz sie wieszal :) dzieki :) Pozdrawiam:D
EL NINO:Format gada ze "mozesz utracic wszystkie dane" :P .Rebe:A co mówią programy do higieny systemu ?
:arrow: włącz neo ale na czysto bez stron tzn. tym kółeczkiem.
1. Na początek – uruchom – cmd – i strzel: netstat –a
napewno pokarze się mnuuuuustwo!! "adresów" i komunikaty NASŁUCHIWANIE, USTANOWIONO. jeśli tak a "napewno" to polecam Ad–aware jest za free i po polskiemu, Spyware Doctor albo coś w tym stylu czyli anty szpiegi.
2. Antywiruch z firewallem np. Panda
3. Jeśli to co opisałem w p.1. nie wskazóje na źadne syfiarstwo w systemie to moźe masz wirucha Rod Kit i wówczas format to "najszybsze" pozbycie się problemu.
Ale moźesz–musisz jeszcze powalczyć. Pamiętaj Format to ostateczność. Zapodaj log a znawcu zagadnieńa dadzą tipsy co i jak masz jeszcze począć.
Format gada ze "mozesz utracic wszystkie dane" :P .Rebe:A co mówią programy do higieny systemu ?
A co mówią programy do higieny systemu ?
Strona 1 / 1