neo sama sie laczy:((
czesc wszytskim
mam pytanko
juz kiedy je zadawalam ale szukalam i nie moglam go znalezc na forum
otoz mam neostrade i od wczoraj zaczela mi sie sama laczyc... nawet jesli konto jest wylogowane to internet sie polaczy...
mam wiec prosbe co mam zrobic pamietam ze jak kiedys zadalam to pytanie ktos mi odp zebym weszla w uruchom wpisala cmd i potem wlasnie nie pamietam albo ipconfig albo ipconfig/all i dalej to juz naprawde nie wiem.. tzn moge sie mylic wiec dlatego prosze o rady...
aha ostatnio robilam rozniaste skany easy cleanery ccleanery rejestr czyscilam itp itd...
dziekuje z gory za szybka pomoc
mam pytanko
juz kiedy je zadawalam ale szukalam i nie moglam go znalezc na forum
otoz mam neostrade i od wczoraj zaczela mi sie sama laczyc... nawet jesli konto jest wylogowane to internet sie polaczy...
mam wiec prosbe co mam zrobic pamietam ze jak kiedys zadalam to pytanie ktos mi odp zebym weszla w uruchom wpisala cmd i potem wlasnie nie pamietam albo ipconfig albo ipconfig/all i dalej to juz naprawde nie wiem.. tzn moge sie mylic wiec dlatego prosze o rady...
aha ostatnio robilam rozniaste skany easy cleanery ccleanery rejestr czyscilam itp itd...
dziekuje z gory za szybka pomoc
Odpowiedzi: 4
ej ludziee co z Wami nooo czemu mi nie pomozecie...??:(((
hmm nie no laczy sie normalnie wlasnie rozlaczylam neta bo juz godzine prawie bylk polaczony – sam
Tzn. nie autoryzowane połączenie z netem? Łączy się czy tylko daje pytanie czy polączyć?
PS: Nie chce a moźe nie umie :mrgreen:
PS: Nie chce a moźe nie umie :mrgreen:
czemu nikt mi nie chce pomoccc...??:(((
Strona 1 / 1