Neo 256 problem
Szukałem na forum podobego tematu ale nie znalazłem. Mam neostrade 256.Przy ściąganiu plików prędkość ściągania nie przekracza 5kb.Sprawdzałem na róźnych stronach prędkość i dochodzi na nich tylko do 50–60.czym to moźe byćspowodowane?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 6
Wiry odpadają bo sprawdzałem paroma anty i hijackiem(runner teź ). Przekroczony limit teź odpada.Chodzi 0 50–60 kbit/s.Nie wiem co jest grane chyba będe musiał jakiegoś technika z tepsy wzywać .Dzięki za zainteresowanie.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
wojtt:
3 dnia miesiąca juz limit wyczerpany? :wink:
Ale kto wie... :D
Jest to chyba moźliwe. 32kb/s non stop to wyjdzie coś ponad 7gb chyba (liczyć mi sie nie chce) :D
Moze masz vira i on ci spowalnia neo!!!
sh@dow:A moźe przekroczyłeś limit ściagania i prędkość została ograniczona.
Sprawdź sobie w panelu administracyjnym neostrady w zakładce Transfer jak sytuacja wygląda :wink:
3 dnia miesiąca juz limit wyczerpany? :wink:
Ale kto wie... :D
A moźe przekroczyłeś limit ściagania i prędkość została ograniczona.
Sprawdź sobie w panelu administracyjnym neostrady w zakładce Transfer jak sytuacja wygląda :wink:
Kaźdy plik który ściągasz to 5KB/s czy tylko przy ściąganiu z jednego źródła tak jest?
Ściągasz pliki jakimś downloaderem – moźe ma ustawiony limit prędkości?
50–60 ale w jakiej jednostce?
Bo na neo 256 kbit/s max to gdzieś około 32 KB/s
Ściągasz pliki jakimś downloaderem – moźe ma ustawiony limit prędkości?
Sprawdzałem na róźnych stronach prędkość i dochodzi na nich tylko do 50–60.czym to moźe byćspowodowane?
50–60 ale w jakiej jednostce?
Bo na neo 256 kbit/s max to gdzieś około 32 KB/s
Strona 1 / 1