NEED FOR SPEED
Ma ktoś grę need for speed :: undergrund ??
jak tak to jak i skąd ?? :D :?:
Odpowiedzi: 20
Za kilka minut będę ją testował. Ciekawy jestem czy i jak pójdzie na moim sprzęcie :? Sprawdzimy...
Za kilka minut będę ją testował. Ciekawy jestem czy i jak pójdzie na moim sprzęcie :? Sprawdzimy...
Minimalne wymagania:
– 700MHz CPU,
– 128MB RAM (256MB Win2K/XP),
– 32MB 3D Accl.,
– Win98/Me/2K/XP,
– DirectX 9
– 700MHz CPU,
– 32MB 3D Accl.,
– Win98/Me/2K/XP,
– DirectX 9
Minimalne wymagania:
– 700MHz CPU,
– 32MB 3D Accl.,
– Win98/Me/2K/XP,
– DirectX 9
– 700MHz CPU,
– 32MB 3D Accl.,
– Win98/Me/2K/XP,
– DirectX 9
A jakie to ma wymagania sprzęciorowe :?:
A jakie to ma wymagania sprzęciorowe :?:
karik15:Wiesz skąd mam z neta !!!!!!!!!!!!! Mówie ci sciądnij sobie wystarczy wiedzieć tylko gdzie ;d;d;d;d. Ja np mam juz kaźda najnowsze gierke !!!!!!!!! No prawie :D
WOW !!
Juź ściągam !! 8)
Wiesz skąd mam z neta !!!!!!!!!!!!! Mówie ci sciądnij sobie wystarczy wiedzieć tylko gdzie ;d;d;d;d. Ja np mam juz kaźda najnowsze gierke !!!!!!!!! No prawie :D
ma ktoś do tego patch ??
Bo muza mi się czasem przycina i czasem wychodi z gry.
Kumpel ma to samo.
Patch jest na wp.pl, ale tam nie chce mi się czekać 3 h.
Pozdrówki
Bo muza mi się czasem przycina i czasem wychodi z gry.
Kumpel ma to samo.
Patch jest na wp.pl, ale tam nie chce mi się czekać 3 h.
Pozdrówki
lisekwas15:Ma ktoś grę need for speed :: undergrund ??
np. z DC
przeciez ta gierka jest juz od 3 tygodni
Oj chyba tej gry przed gwiazdką nie zobaczę :cry: Ale ze screenó wygląda zaje .. fajnie 8) Jusz się nie mogę doczekać :roll:
a sa moze jakies juz dodatki do dej gierki???
dostalem ja dzisiaj i efekt jest piorunujacy ! odpalilem go na gf2 400mx i athlonie 1200, a chodzi calkiem calkiem nawet na ustawieniach medium.
hmm gra wyszla w stanach 3–4 dni temu a w polsce to chyba nawet nie ma jeszcze ;)
jutro go dostaje to opisze jakie wrazenia z pierwszego odpalenia pelnej wersji, bo demo jest wypasione.
Oj to nie ładnie źe nielegalnie . Jak juź sobie pograsz to powiedz czy wartko kupić orginał . :twisted:
Tomekk:Link do DEMA był podawany na FORUM, a z tego co wiem, to pełna wersja jeszcze się nie ukazała.
Jak się nie ukazała :!: Ja będe miał w poniedziałek. Jak? nielegalnie
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=9028
Link do DEMA był podawany na FORUM, a z tego co wiem, to pełna wersja jeszcze się nie ukazała.