NEED FOR SPEED
Ma ktoś grę need for speed :: undergrund ??
jak tak to jak i skąd ?? :D :?:
jak tak to jak i skąd ?? :D :?:
Odpowiedzi: 20
no wlasnie szukalem i tu i tu, bo wszystkie gry tam je maja. no ale nic nieznalazlem !
Jeszcze nie mam nfs undergrounda :( :( :( :( ale podejzewam ze savy moga byc w moich dokumentach albo w glownym katalogu gry.Innego miejsca chyba dla nich nie ma.
niebardzo umiem je znalezc :oops:
To wrzuć SAVE na jakiś serwer daj link i wszyscy zobaczymy co jest po przejściu gry.
Ja jestem gdzieś na 30 – 40 wyścigu.
Ja jestem gdzieś na 30 – 40 wyścigu.
i stalo sie. przeszedlem po okolo 2 tygodniach zabawy. gre uwazam za wypasiona.
gieras:no coz. zaraz bede jechal z tego co wiem ostatni wyscig w underground 112/111. prosze o gratulacje :mrgreen:
zadne tam gratulacje, tylko dawaj sejwa!
no coz. zaraz bede jechal z tego co wiem ostatni wyscig w underground 112/111. prosze o gratulacje :mrgreen:
Tomekk:Ma, ale gra się tylko po sieci.
Z tego co wiem to trzeba się zarejestrować i mieć swój nick i hasło.
Czyli przy okazji orginała.
i tu sie mylisz. nick i hasło – racja. rejestrujesz sie przez gre, podajesz mejla swojego i rodziców [hehehe...] i moźesz siekać... pięknie gra sie z modemowcami, patrzy – jest tutaj, sekunde później juź gdzieś gdzieś daleko lub wmontowany w ściane :D
Ma, ale gra się tylko po sieci.
Czy NFS undergorun ma tryb Multiplayer jak tak to gdzie co i jak?
Na moim kompie tez chodzi na max detalach i zero jakichkolwiek przyciec.
No trudno źeby nie :lol:
No trudno źeby nie :lol:
Na moim configu kiedy jest wszystko na maxa grafika smiga 8)
Z tego co wiem, to między MX400 64MB a 32MB w testach róźnica to zaledwie 2 klatki. Dlatego zamiast swego czasu dołoźyć parę złotych do modelu 64MB – zainwestowałem w 32MB, ale o szybszym czasie dostępu do pamięci (3.5us). A i dodatkowo troszkie ją podkręciłem. Nie wiem czy to ma jakiś wpływ, ale waźne, źe NFS:U śmiga pięknie – jak wspomniałem aź sam jestem w szoku :!:
A jak to jest moźliwe ? Na moim GeForce MX400 64Mb mam ok15 fps i to wcale nie jest płynnie !!.
U mnie wogule nie ma skoków ale gra ciągnie sie jak guma ;/ i to przy średnich detalach i 1024/768 :evil:
U mnie wogule nie ma skoków ale gra ciągnie sie jak guma ;/ i to przy średnich detalach i 1024/768 :evil:
Jestem w szoku :shock: :!: Na max detalach śmiga bez najmniejszej zacinki, bez skoków itp :!: I to przy 1024x768. A przed uruchomieniem porzuciłem wszelkie nadzieje
Aleź teraz jestem szybki i wściekły :twisted: :!: :lol:
Aleź teraz jestem szybki i wściekły :twisted: :!: :lol:
gieras:na kompie na ktorym odpalilem NFS tez mam Athlona 1200, K7S5A i GF2MX i chodzi na srednich detalach.
U mnie na najsłabszej grafice poprostu płynie.
Na moim konfigu chodzi na max detali (oprócz tych których nie da się włączyć ze względu na grafę) i się nie przycina.
na kompie na ktorym odpalilem NFS tez mam Athlona 1200, K7S5A i GF2MX i chodzi na srednich detalach.