Need For Speed Underground Demo– co sadzicie??

Tak jak w temacie :) co sadzicie o tym demie, bo mi sie bardzo, bardzo podoba :)
Poza tym stwierdzam ze chyba nadchodzi nowa era w grach samochodowych :P

Aha– jak by kto nie widział tego demka to niech sobie sciagnie:
http://files.ausgamers.com:88/hugedemos/needforspeedunderground/NFSU_Demo_EAGAMES_Australia.exe

Odpowiedzi: 6

Na kiedy jest przewidziana premiera gry ???
blind–blind
Dodano
10.11.2003 19:47:41
Z tego co wiem to producent zapowiada ze w full wersji model uszkodzen bedzie bardziej rozbudowany, no i oczywiscie dochodzi jeszcze pełen tuning samochodu. Jak na NFS to zapowiada sie interesujaco :)

PS–jaki macie najlepszy czas na "DRAG–u"?? bo ja jak narazie 25:17
MS
Dodano
10.11.2003 17:32:56
Gre oceniam na 5/6
:arrow: Świetna muza
:arrow: Spoko grafika
:arrow: fajne samochodziki
:arrow: przejrzyste menu
:arrow: szybka prędkość

No i minusy
:arrow: Brak damage :(
:arrow: Mało zmian od gry nfs hot pursuit 2

Ps: Slay3r właśnie toca race driver to jest spoko gra aktualnie ją przechodze
blind–blind
Dodano
10.11.2003 15:57:11
Ściągnąłem, zainstalowałem i mam mieszane uczucia. Niby fajne, ale oczekiwałem czegoś więcej. Model jazdy – zręcznościowy. Wolałbym coś pokroju toca race driver, tam kolizje są świetnie zrobione, samochody ładnie gubią części, gniotą się, a tu co 200 na godzinę w ścianę i nic :( a szkoda, mogło być tak fajnie. Zresztą w nfs zawsze tak było, ale czas juź chyba na zmianę. Poza tym gra się całkiem, całkiem. Graficznie prezentuje się ładnie, ale teź jakaś super rewelacja to to nie jest. Podoba mi się efekt motion blur, szczególnie jak się wciśnie przycisk turbo. Prawie nic nie widać :)

Parę zrzutów

Aha i muzyka w tej seri zapowiada się ciekawie.

PS. To tylko demo i jeszcze wiele moźe się zmienić, mam tylko nadzieję źe ścieźka dźwiękowa nie przerośnie gry (tak jak w hot pursuit 2).
SLAY3R
Dodano
10.11.2003 15:41:12
Właśnie zasysam :) Jak ją "przetestuje" to dam znać czy się podobała :D
ALIEN
Dodano
10.11.2003 09:45:30
W demie jest super muzylka , grafika , zajebiście odczuwa się prędkość tylko źe system kolizji z barierkami jest troche nie taki jak być powinien ale moźe to tylko by ułatwić gre .
Lipton
Dodano
10.11.2003 09:41:18
MS
Dodano:
10.11.2003 02:10:33
Komentarzy:
6
Strona 2 / 2