Need for speed most wanted– problem z grą przez LAN

Witam
Posiadam need for speed most wanted. Problem u mnie polega na tym, źe nie moge pograc sobie na LANie z kolegami. Poprostu gdy który kolwiek z nas stawia sewer to inne osoby nie mogą go wyszukać( nie widza go). Wina na pewno nie lezy ze strony połaczenia, a mianowicie gramy w wiele innych gier przez LAN np. w CoD czy CoD2 i wszytsko lata świetnie. Byc moźe wynika to z tąd, źe nie posiadamy oryginałów??
Jeli wie ktoś co z tym fanrem zrobic to prosze o pomoc. Moźe jakis patch jest potrzebny??
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 20

crunch:
Widze źe Caps Lock zrozumiał swoje grzechy i okazał skruchę Bravo! Wyznał teź przy okazji jaki jest naprawdę! Nie mam mu niczego za złe mimo źe obrzucił mnie gównem mam nadzieje źe na przyszłość zastanowi się dziesięć razy zanim coś nabazgrze i pośle to w eter...

P.S RespecT DlA Admina za interwencje

Pozdrawiam

Żeby zaś tak po równo było to Tobie teź słów parę się naleźy. W archiwum znajdziesz informację o częsci ciała w ktorej gromadzę dane dotyczące tego skąd macie uzywane programy. W tymźe archiwum znajdziesz teź wiadomości co sądzę o takich którzy ukraść umieja, ale juź co dalej to się na forum pytają, bo im inteligencji nie starcza.
W końcu u tego samego źrodła będąc dowiesz się i tego, źe skoroś regulamin zaakceptował to i milczeć ,a nie rezonowac winieneś, by sie z sugestią amputacji dupy dodtkowej nie spotkać.
Rebe
Dodano
11.12.2005 21:09:06
Widze źe Caps Lock zrozumiał swoje grzechy i okazał skruchę Bravo! Wyznał teź przy okazji jaki jest naprawdę! Nie mam mu niczego za złe mimo źe obrzucił mnie gównem mam nadzieje źe na przyszłość zastanowi się dziesięć razy zanim coś nabazgrze i pośle to w eter...

P.S RespecT DlA Admina za interwencje

Pozdrawiam
crunch
Dodano
11.12.2005 20:44:03
Masz rację. Jestem chamem, jestem beszczelny i jestem niewychowany. Ale prawdę mówiiłem... Koniec dyskusji
Caps Lock
Dodano
11.12.2005 18:47:08
Tak Caps Lock, jestes forumowiczem, ale jestes rowniez wielkim chamem. To drugie nie jest tutaj tolerowane. Rodzice i szkola nie nauczyli kultury ? W takim razie My jej przestrzeganie od Ciebie wymusimy. Ani sie obejrzysz.
O moderatorach i poziomie ich pracy z Toba akurat nie bede dysput prowadzil z prozaicznego powodu – nie jestes mi w nich partnerem. Innymi slowy, nie Tobie ich prace i sposob jej wykonania oceniac.
EL NINO
Dodano
11.12.2005 15:54:35
Ale o co ci teraz chodzi EL NINO?
Jestem forumowiczem i mam prawo się wypowiadać chyba co nie?
ad 1: Nikt nie musi oczekiwać tego, mam prawo do wolnej wypowiedzi
ad 2: Ilu ich jest? Bo chyba coś nie pracują
ad 3: Dlaczego? Przecieź nie pracują więc o co ci chodzi? Ten temat powinien byc po drugim poście zamknięty

Aha, nie lubie powietrza
Caps Lock
Dodano
11.12.2005 15:39:18
W takim razie jeszcze trzy slowa:
– nikt nie oczekuje na jakakolwiek odpowiedz z Twojej strony w takich tematach
– od tego sa moderatorzy
– nikt nie bedzie narzucal moderatorom kiedy i ktory temat maja zamknac

Idz moze na spacer, poki nie jest za pozno.
EL NINO
Dodano
11.12.2005 15:36:11
OJ PRZEPRASZAM, A jak mam mówić?

"Nie drogi piracie. Powinieneś chyba kupić oryginał bo Bóg tak nakazuje w 7 przykazaniu"????
Caps Lock
Dodano
11.12.2005 15:30:44
Piractwo piractwem, ale chamstwo rowniez nie jest tu mile widziane. Twoje w tym temacie posty to nic innego jak popis chamstwa.

EOD
EL NINO
Dodano
11.12.2005 15:29:07
Przepraszam EL NINO ale dla mnie to jest zbyt bulwersujące, źeby być uprzejmym. PIRACTWU MÓWIMY NIE. Prawda?

edit/\\.
Dlaczego temat nie jest jeszcze zamknięty?
Caps Lock
Dodano
11.12.2005 15:27:14
Caps Lock, to ostatni temat w ktorym widze takie Twoje epitety. Wyskoczysz z podobnymi jeszcze raz, rozstaniemy sie.
EL NINO
Dodano
11.12.2005 15:26:14
tracę cierpliwość gnido jedna. Jeźeli chcesz wiedzieć to zwykle jestem uprzejmy, ale jak złodziej beszczelnie prosi o to by mu w kradzieźy pomóc to staję się nieuprzejmy.

SPIER[ciach]AJ GNIDO BO SIĘ WNERWIĘ I JUTRO ZAWITA DO CIEBIE POLICJA!!!

Jeszcze tak beszczelnego złodzieja nie było na tym forum!
PROSZĘ ZAMKNĄĆ TEMAT DO JASNEJ CHOINKI ZE SKLEPU
Caps Lock
Dodano
11.12.2005 15:17:28
Po 1 primo nie masz kolego za grosz kultury osobistej
Po 2 secundo jak masz zamiar kogoś obraźać to wejdz sobie na czat wybierz pokój i jedziesz buraku
Po 3 tertio swoje mądrości zachowaj na babskie sejmiki tu niepotrzebne

Pozdrawiam
crunch
Dodano
11.12.2005 15:13:44
crunch:
No to sobie kup a nie się podniecasz :) ja się z tym przynajmniej nie kryje źe mam pirata i gów** mnie to obchodzi tak samo jak innych którzy nie będą bulić ponad 100 zł za parę płyt tekturkę i instrukcje obsługi! Liczy się frajda z gry nie waźne czy z pirata czy z orginała! Proszę o pomoc osoby które mogą ją zaoferować a nie rzucać teksty typu "kup orginał" lub "graj na orginale"... Pozdrawiam :wink:

Czy wiedziałeś, źe phpBB ma przydatną funkcję rejestrowania IP?
A wiedziałeś, źe IP moźe naprowadzić policję na adres? Zastanawiam się czy nie wysłać anonimowego e–maila.
[TAk, to jest groźba]

Ktoś kiedyś powiedział:
"Nie dość, źe złodziej to jeszcze ***"
a inny
"Masz pirata, radź se sam"
IDIOTA BEZ MÓZGU Z PIRATAMI !!!!!!AAAAAAAAAAA

EDIT//
Zapomniałbym. NIKT CI TU K[ciach]WA NIE POMOŻE, BO JESTEŚ *** BLADA I ZŁODZIEJ GŁUPI. SPIER[ciach}AJ STĄD PÓKI MAM CIERPLIWOŚĆ!!!!!!!
CZYTAJ REGULAMIN BAMBRZE JEDEN ZŁODZIEJU

[Chyba naleźy mi się odtrzeźenie]
Caps Lock
Dodano
11.12.2005 15:02:47
No to sobie kup a nie się podniecasz :) ja się z tym przynajmniej nie kryje źe mam pirata i gów** mnie to obchodzi tak samo jak innych którzy nie będą bólić ponad 100 zł za parę płyt tekturkę i instrukcje obsługi! Liczy się frajda z gry nie waźne czy z pirata czy z orginała! Proszę o pomoc osoby które mogą ją zaoferować a nie rzucać teksty typu "kup orginał" lub "graj na orginale"... Pozdrawiam :wink:
crunch
Dodano
11.12.2005 14:58:54
[z góry przepraszam administratorów i moderatorów]

CZY WY JESTEŚCIE GŁUPI!!!!??? Mało, źe złodzieje to jeszcze beszczelnie źądacie pomocy. Wsadźcie se te piraty w [ciach] i moze sie naprawią!!!! [ciach] złodzieje z [ciach][ciach]
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (ja chyba umre)

EDIT//
A teraz odpowiedź.
MEDIA MARKT – Need for speed Most Wanted za jedyne 119 zł! Kup juź dziś! [razem z grą gratis moźliwość gry przez sieć]

Kalinwlen – dam ci przyjacielską radę. IDŹ SIĘ POWIEŚ, ale najpierw kup sobie mózg, którego chyba nie masz! Please close a topic
Caps Lock
Dodano
11.12.2005 14:51:50
MAM TEN SAM PROBLEM IDENTYCZNY ALE ORGINAŁU NIE MAM PROSZE O POMOC CO ZROBIĆ ŻEBY SOBIE POGRAĆ NA LANIE???

Z GÓRY THX POZDRAWIAM :lol:
crunch
Dodano
11.12.2005 14:48:55
Pacha chyba jeszcze źadnego nie ma. Jak ma ktos oryginał i gra po LANie normalnie mu działa to niech napisze.
Kalinwlen
Dodano
28.11.2005 17:48:40
polecam oryginał
Over
Dodano
28.11.2005 17:32:16
Kalinwlen:
Moźe jakis patch jest potrzebny??

Patch na pewno 8)
Anonymous
Dodano