Need for Speed: Hot Pursuit 2
Jesli ktos interesował sie NFS to polecam nowa wersje.
http://xlonlpldvip.xlontech.net/c_0_100366/xlon.3dgamers.com/3dgamers/games/needforspeed6/setup_us.exe
http://xlonlpldvip.xlontech.net/c_0_100366/xlon.3dgamers.com/3dgamers/games/needforspeed6/setup_us.exe
Odpowiedzi: 13
Mam pytanko odnośnie tej gry.Moźna wgrać do niej jakies nowe auta, trasy albo cos takiego.Jak znacuie jakieś stronki z takimi dodatkami to podajcie :lol: :lol:
P.S–Ale źem temat odkopał :D :D :D :D
P.S–Ale źem temat odkopał :D :D :D :D
niezle trzeba by podsunac pomysl chlopakom electronic art. moze wymysla nowa wersje? albo jakis patch??....wtedy pewnie "niebiescy" wachaliby smrod z naszych opon :D
Jak mój ojciec był kiedyś na rajdzie na litwie to w baku miał zalany pół na pół paliwo i tzw. dynamit czyli paliwo lotnicze. Było to bardzo dawno temu, więc ten fiat 125 rozpadał się na zakrętach, licznik się kończył, z drzwi powypadały zamki więc zostały przywiązane sznurkiem do karoseri samochodu. :)
W baku wodorówe :mrgreen:
chyba mamy ten sam problem :D
i wogole jakies helikoptery....to nie fair....
my powinnismy miec conajmiej rakietki albo cos w tym guscie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
i wogole jakies helikoptery....to nie fair....
my powinnismy miec conajmiej rakietki albo cos w tym guscie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hehe :D.A ja nie lubie glin bo mnie ciągle łapią :D
dark!!!! giera spoko :D :D :D
podobają mi sie zwlaszcza te zmiany z kamer i zwolnienia przy skokach – niezle
albo momenty wjazdu na bombke:–)
cio wy na to????
podobają mi sie zwlaszcza te zmiany z kamer i zwolnienia przy skokach – niezle
albo momenty wjazdu na bombke:–)
cio wy na to????
No to ja juz nie wiem :D.Jakiego downloadera uźwyasz sprubuj z naciśniętym kalwiszem ALT :D
Kurcze a umnie jakos nie chce ????
fakycznie działa:–)jeszcze !!!skoro mówisz ze extra zobaczmy:–) papaty! :P
Faktycznie ten wczesniejszy padł.Skorzystaj z tegodziała sprawdzałem :D
Faktycznie ten wczesniejszy padł.Skorzystaj z tegodziała sprawdzałem :D
A znasz jakąs inną stronkę co mozna zassac NFS Hot Pursuit? bo z tej co podałes to raczej nie bardzo
mozna(link nie działa)
Będe wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
gd
mozna(link nie działa)
Będe wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
gd
Strona 1 / 1