nds.exe >>>100% procesora
Co to jest nds.exe ?? w uzytkowniku System zajmuje mi 100% proca jak go zakoncze jest ok
Odpowiedzi: 8
RzEmIeN, w linku podanym powyzej opisano w okienkach z suwakiem procesy ktore trzeba wylaczyc jesli sa takowe uruchomione, opisano rowniez jak "wyrejestrowac" biblioteki (funkcja Unregister) i jakie, opisano jakich wpisow z rejestru sie pozbyc i w koncu opisano jakie pliki i foldery nalezy usunac.
To nie jest trudne i nie jest konieczne abysmy do Ciebie przyjezdzali odwalic ta robote.
To nie jest trudne i nie jest konieczne abysmy do Ciebie przyjezdzali odwalic ta robote.
jestem pewnie ze to wir ale jak go wyczyscic z rejestru??
Moźe to wirus. Jakaś dziwna aplikacja, 100 obciąźenia procka...
wlasnie wylaczenie procesu pomaga :wink: ale za kazdym uruchomieniem windy jest 100% poszukac trzeba w start uruchom regedit a dalej niewiem ja tylko usuwalem klucze rejestru od programow "hkey local machine>software
RzEmIeN:trojan ale jak go sie pozbyc
Pwenie w tych "obcyxh jeźykach" jest szczegółowa procedura, ale na 99% wystarczy to co zwykle – wyłaczenie procesów wywalenie z systemu i rejestru – moźe trzeba będzie w awaryjnym i z wyłaczonym przywracaniem, ale to juź tyle razy opisywano, źe powinno być na pamięć znane.
Dopiero jeźeli ten "zestaw podstawowy" działać nie chce trzeba szukać innego rozwiązania.
:arrow: http://www.pestpatrol.com/pestinfo/d/doly_trojan.asp
trojan ale jak go sie pozbyc
google – polski język – 1 wynik ( na stonę wchodzić nie trzeba, sam skrót wyjaśnia wiele ).
google – jezyk dowolny – ponoć 65 wyników.
Moźe jednak samemu ? – padnie jeszcze jedna nazwa i potem juź "z górki".
A topic do Bezpieczeństwa.
google – jezyk dowolny – ponoć 65 wyników.
Moźe jednak samemu ? – padnie jeszcze jedna nazwa i potem juź "z górki".
A topic do Bezpieczeństwa.
Strona 1 / 1