NBA 2003
CZy ktos moze wie jak gdzie sprawdzic ktorego portu uzywa NBA 2003, potrzebuje poniewaz dzielona neostrada jest na 3 i musze przekierowac port...
Odpowiedzi: 5
Nie ma znaczenia czy neo czy cos innego. Czym dzielona ? Udostepnianiem internetu na XP, na innym systemie, czy jakims dodatkowym programem ?tomasss:Czy wogole jest ktos komu udalo sie przekierowac porty na "dzielonej Neostradzie"?
tomasss:niestety, proba dla WormS World Party nie zakonczyla sie sukcesem.Program pokazuje dwa porty 80 i 6677. Niestety nie udalo sie.
Czy wogole jest ktos komu udalo sie przekierowac porty na "dzielonej Neostradzie"? Interesuje mnie Gra WWP – na Wormnecie. Prosze o informacje i POMOC.
pzecierz neostrady nie mozna dzielic :roll:
niestety, proba dla WormS World Party nie zakonczyla sie sukcesem.Program pokazuje dwa porty 80 i 6677. Niestety nie udalo sie.
Czy wogole jest ktos komu udalo sie przekierowac porty na "dzielonej Neostradzie"? Interesuje mnie Gra WWP – na Wormnecie. Prosze o informacje i POMOC.
OK, sprawdze ale pomysł wydaje sie super !
Dzieki !
Dzieki !
Moźe spróbuj tak:
włącz gre, uruchom program CommView 4.0, zrzuć gre na pasek, maksymalizuj okno programu i zobacz jakiego portu uźywa gra. Dla ułatwienia szukania które to IP jest w uźywane, wyłącz wszystkie inne programy internetowe.
włącz gre, uruchom program CommView 4.0, zrzuć gre na pasek, maksymalizuj okno programu i zobacz jakiego portu uźywa gra. Dla ułatwienia szukania które to IP jest w uźywane, wyłącz wszystkie inne programy internetowe.
Strona 1 / 1