Nazwy tematów

Co sądzicie na temat tego, źe Temat tematu to: pomóźcieeeeee, help mee, pomocy , błąd itp????????

Odpowiedzi: 6

Bez komentarza :lol: :lol:
Ad@$
Dodano
25.03.2004 15:51:07
Pawek:
... Z zabawy nici :cry: :wink:
Trzeba bylo wziasc z soba wiaderko piasku, grabki i lopatke. Siadlbys w kaciku i moglbys spokojnie babki stawiac :P :P .
Pawek:
Ale o co w ogóle chodzi, bo nie jarzę :idea:
Eee, nic nowego dla nas :mrgreen: :lol: .
EL NINO
Dodano
23.03.2004 20:22:10
Ale o co w ogóle chodzi, bo nie jarzę :idea:

Moźe za mały jestem, albo cuś... Chyba pozostaje mi wyjście na dwór, bo akurat piaseczek nowy przywieźli – jeszcze nieposikany :mrgreen:

Kurcze... Kumple przyszli... Idziemy na impre... Z zabawy nici :cry: :wink:
Pawek
Dodano
23.03.2004 17:06:23
Ad@$:
Co sądzicie na temat tego, źe Temat tematu to: pomóźcieeeeee, help mee, pomocy , błąd itp????????
– bezsens, z takiego "tytulu" nie mozna sie nic dowiedziec.
gieras
Dodano
23.03.2004 16:37:59
O kurde , ale się uśmiałem . A tak serio to chodzi mi o to , źe jak chce coś porządnego znaleźć czy komuś odpisać to patrzę na temat i sam wiesz o co chodzi. Ale dobry pomysł , wiem , źe mam dopiero 15 latek i jeszcze jestem chyba za młody na łopatkę, zrobie se na to licencje jak mi stuknie 18–stka – tuź po tym jak POLSKA zdobędzie mistrza świata 2 2006roku w piłce noźnej. Coź za powody do szczęścia i radości
Ad@$
Dodano
23.03.2004 15:42:05
Rany julek, nic tylko se z łuku w plecy strzelić :!: :!: :!:

Zajebisty pomysł. No czegoś właśnie nam tu chyba na forum brakowało, a tu masz Adaśko jakźe trafnie podpowiedział. Od jutra w kaźdym dziale po kilka tematów: " pomóźcieeeeee, help mee, pomocy , błąd itp????????".
Wszyscy za ? No to lux. Tylko pamiętajcie od jutra :!:
:lol: :lol: :lol:

Ad@$ko, łopatki i wiaderko jeszcze masz ? Taka pogoda ładna, jakaś piaskownica sie pewnikiem znajdzie !!!
:wink: :wink:
aligator
Dodano
23.03.2004 15:24:37
Ad@$
Dodano:
23.03.2004 15:15:11
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1