Nazwa programu ??
Witam.
A mianowicie jak nazywa się ten program który pokazuje taki pasek po prawo na pulpicie i wyświetają się na nim wszelakie informacje ?? :D
Kiedyś go miałem ale pamięć zawiodła...
A jeszcze jedno. Mam zainstalowany Norton System Works i Ad–Aware 6.0. Czy to źle :?: :D Słyszałem, źe na komputerze nie powinno się instalować dwóch antywirusów na raz. SAłyszałem teź, źe Ad–Aware moźe być zainstalowany z innym antywirusem no więc jak to jest :idea:
A mianowicie jak nazywa się ten program który pokazuje taki pasek po prawo na pulpicie i wyświetają się na nim wszelakie informacje ?? :D
Kiedyś go miałem ale pamięć zawiodła...
A jeszcze jedno. Mam zainstalowany Norton System Works i Ad–Aware 6.0. Czy to źle :?: :D Słyszałem, źe na komputerze nie powinno się instalować dwóch antywirusów na raz. SAłyszałem teź, źe Ad–Aware moźe być zainstalowany z innym antywirusem no więc jak to jest :idea:
Odpowiedzi: 4
Ten program – moźe StatBar, albo SysMetrix ?
Antywirusów moźesz mieć nawet pięć jeśli masz taką ochotę ale czasem bywa tak źe jedne się kochają a drugie nie i są kłopoty a i praca na takim kompie nie naleźy do przyjemności bo muli go ciągłe skanowanie. Tu sprawa ma się jak z seksem im więcej "condom–gum" tym mniej przyjemnie. :wink:
po pierwsze to ad aware nie jest antyvirem i moźesz spokojnie go zostawić
a co do dodatkowego paska to sidebar
a co do dodatkowego paska to sidebar
z tego co pamietam to byl to statbar
Strona 1 / 1