Narodowy test inteligencji
Zróbcie sobie teścik na inteligencje ja miałem w pierwszym próbnym zestawie 23 pkt. :twisted:
www.IQ.Onet.pl
www.IQ.Onet.pl
Odpowiedzi: 20
Tylko, ze musza byc te same pytania dla kazdego z panstw, a raczej nie wierze zeby byly te same.
hmm nieiwem czy ktos jakma wieksze IQ to ma wiecej wiedzy ?? czy jak ?? czy IQ przeklada sie na ta wiedze ?? czy jak ktos ma w szkole same 5 to ma 140IQ??
no własnie iq t tylko po zeby sprawdzic to pomiedzy panstwami taka nowa moda
moim zdaniem niepowinno byc limitu czasowego na dane pytanie, lecz na caly test.... a pozatym, co stego ze ktos ma takie a nie inne IQ ?? co to zmienia ?? co wy o tym sadzice ??
Ja miałem trudności przy sumowaniu ale do końca mi się niechciało
właśnie podają odp jest to odpowiedz D
ZGADŁEM
ZGADŁEM
wyglada to tak na obrazku "d" niema sniegu
gieras:no wlasnie na tv to bylo widac.. tam na obrazku bodajze b niema na choince jednego "sniegu" po prawej strtonie
faktycznie.
kurcze wczesniej tego nie widzialem
no wlasnie na tv to bylo widac.. tam na obrazku bodajze b niema na choince jednego "sniegu" po prawej strtonie
Moje IQ = 100
Mam 18 lat
Ej a kto wie czym się róźnią te obrazki ??
Mam 18 lat
Ej a kto wie czym się róźnią te obrazki ??
robiles na kompie ?? miales te same problemy ??CHECK–IT:ja mam niecałe 12 i mam 92 :(
ja mam niecałe 12 i mam 92 :(
w koncu zrobilem na drugim kompie, ale problemy i tak mialem np: czas juz lecial a obrazka jeszcze niebylo, pozatym wszystko mniejsze niz w tv stad pewnie tez wynik..... 87 :( jak na 15 lat to chyba malo nie ??
Ja miałem problem z tym, źe na odpowiedź tylko 10 sekund czasu, he he.
A pozatym fajny test.
Update:
Co ten test taki długi :shock: :shock: .
Juź go mam dosyć :?
A pozatym fajny test.
Update:
Co ten test taki długi :shock: :shock: .
Juź go mam dosyć :?
probowalem cos rozwiazac na www.iq.onet.pl ale jeszcze niwzdazylem kliknac na odpowiedz a juz mi sie wyswietla ktora jest dobra :( to samo z diagramem niby maja byc liczby a ja tam pusto mialem :( flasha wczesniej zaktualizowalem.. mieliscie teki problem ??
Ale jak się liczy ten iloraz chodzi mi ot źe wynik otrzymany z zadań pomnoźyć przez co. i jescze ile jest naprawde zadan
Studi78:To wam panowie wspolczuje ze zdobyliscie po 25 max 30 punktow , bo IQ szympansa wynosi 70 punktow. :lol: :lol: :lol: Ja rozwiazywalem i mialem kolo 100–tki. :P :P :P
No, gratulacje. Tzn. źe na czterech juź nie chodzisz :mrgreen: :mrgreen:
To wam panowie wspolczuje ze zdobyliscie po 25 max 30 punktow , bo IQ szympansa wynosi 70 punktow. :lol: :lol: :lol: Ja rozwiazywalem i mialem kolo 100–tki. :P :P :P
Kubo, pbartek po części ma racje. Rozmawiałem z autorem tych testów przygotowujących. On mówił, źe prawdziwa poraźka z nimi. Zawierają mnóstwo jak on to nazwał "kwiatków". Powedział równieź, źe szykuje sprostowanie.
Ogólnie rzecz ujmując ONET zapowiedział testy próbne jeszcze nic nie mając. Dopiero potem zaczeli o nich myśleć. I autor miał zdecydowanie za mało czasu. Ci co mają watpliwosci z róźnymi pytaniami, na ogół mają rację :!:
PS. Ja test będę robił w intrnecie, a Wy??
PS. 2. Podobno, ten Narodowy Test jest równieź kontrowersyjny :cry:
Ogólnie rzecz ujmując ONET zapowiedział testy próbne jeszcze nic nie mając. Dopiero potem zaczeli o nich myśleć. I autor miał zdecydowanie za mało czasu. Ci co mają watpliwosci z róźnymi pytaniami, na ogół mają rację :!:
PS. Ja test będę robił w intrnecie, a Wy??
PS. 2. Podobno, ten Narodowy Test jest równieź kontrowersyjny :cry:
no, no. Nie przesadzajmy (z tym, źe sami zostaniemy, a nie z tym źe Sharon Stone się łapie :–))