Nareszcie Rozpie****** komp
Dobra.
Proszę o sposoby na rozpier****** kompa.
Proszę o sposoby na rozpier****** kompa.
Odpowiedzi: 20
Pawek:Damipl :?: :shock: Co Ty odwalasz :?:
Damipl wrocil. :wink:
Pewnie chce byc na bierzaca z topicami i miec w nich swoj post.
Po prostu tego nie komentujcie
The_judge
Damipl :?: :shock: Co Ty odwalasz :?:
Nie zmuszajcie nas do uczestniczenia w tym karnawale wykopalisk.
Chcecie się zapoznać z dorobkiem forum – róbcie to , ale nie ma potrzeby dopisywać się w wątkach, które swój źywot skończyły rok i więcej temu.
Moźe wykazujcie sie swoją "elokwencją" w bieźących topicach poprzez udzielanie w nich porad celnych i skutecznych?
To bedzie lepsze i dla forum ,i dla Was.
Chcecie się zapoznać z dorobkiem forum – róbcie to , ale nie ma potrzeby dopisywać się w wątkach, które swój źywot skończyły rok i więcej temu.
Moźe wykazujcie sie swoją "elokwencją" w bieźących topicach poprzez udzielanie w nich porad celnych i skutecznych?
To bedzie lepsze i dla forum ,i dla Was.
ja preferuje rozkrecic obudowe i pociagnac raz z shotguna w plyte glowna... juz sie nie obudzi :twisted:
I ta chwila nastąpiła :P Świętujemy :?:
Rozumiem źe teraz przydadzą ci się te sposoby :) Chcesz jeszcze jakiś :?:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
kiedyś to były fajne tematy na forum nie to co teraz :(
Rozumiem źe teraz przydadzą ci się te sposoby :) Chcesz jeszcze jakiś :?:
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
kiedyś to były fajne tematy na forum nie to co teraz :(
A co cie to ?
Mam 50:50
To znaczy troche tak, troche nie :)
A co cie to ?
Lezio masz coś przeciwko unii ?
Koledzy nie są w takiej potrzebie :D Kupują se sprzęt co chwila, a ja se zbieram cały czas na coś :(
Moźe wywale go jak wejdziemy do unii (oby ta chwila nie nastąpiła) :D
Wtedy bede miał noofke i będzi looz :D
Moźe wywale go jak wejdziemy do unii (oby ta chwila nie nastąpiła) :D
Wtedy bede miał noofke i będzi looz :D
Co to za róźnica Lezio gdzie on leźał, waźne aby pomóc koledze w potrzebie :):):)
P.S.
Szkoda, źe się nie zdecydowałeś :):):)
P.S.
Szkoda, źe się nie zdecydowałeś :):):)
No ten topic leźeł chyba na końcu listy, ale kit z tym. Jednak się nie zdecydowałem na rozwalenie kompa bo nie miał bym na czym grać i meczyć :D [/list]
Popieram twój pomysł Lezio – w końcu było by przejrzyściej na forum.
Proponuję abyś najlepiej kompa wyrzucił przez okno, tylko uwaźaj abyś kogoś w głowę nie trafił.
Proponuję abyś najlepiej kompa wyrzucił przez okno, tylko uwaźaj abyś kogoś w głowę nie trafił.
Dobra ............................................................... guma do rzucia.
Wziońć 2 kabelki w jednym i w drugim 220V zetknońć z płytom, komp robi bum i sie jara.
Wziońć 2 kabelki w jednym i w drugim 220V zetknońć z płytom, komp robi bum i sie jara.
... zainstalowac windowsa?
pozdroofki
pozdroofki
a morze wodorówa :roll: