Naprawa, ale która ?
Namieszałem trochę w systemie przez tak zwane eksperymenty twórcze. Zaznaczam źe system startuje normalnie i zainstalowane programy chodzą, ale np WMI nie działa. W takim przypadku przeprowadzić naprawę odpalając system z płyty, czy uruchomić instalator po załadowaniu windows z dysku. Mam zmieniony CDKey zainstalowaną SP1 i nie wiem jak to się wszystko zachowa po naprawie z bot płyty i czy to przetrzymają. Office, AutoCAD, Norton, Simsy itd.
Proszę o radę.
Proszę o radę.
Odpowiedzi: 3
Dzięki z zainteresowanie.
Ale ikonę posiadam tylko kliknięcie na nią nie generuje dźwięku systemowego ale Beep z głośniczka systemowego, a jest tak tylko na jednym z kąt.
Ale ikonę posiadam tylko kliknięcie na nią nie generuje dźwięku systemowego ale Beep z głośniczka systemowego, a jest tak tylko na jednym z kąt.
źeby odzyskać ikone [chyba o to chodzi]
start :arrow: panel sterowania :arrow: dźwięki, mowa i urządzenia audio :arrow: zmień ustawienia głośników :arrow: i w zakładce głośność zaznacz "umieść ikonę głośności na pasku zadań
mam nadzieje źe pomogłem :D
start :arrow: panel sterowania :arrow: dźwięki, mowa i urządzenia audio :arrow: zmień ustawienia głośników :arrow: i w zakładce głośność zaznacz "umieść ikonę głośności na pasku zadań
mam nadzieje źe pomogłem :D
Mam kłopoty z usługą WMI.
Proszę o pomoc bo nie mogę tego rozgryść. Usługi i aplikacjeSterowanie usługą WMIWłaściwości: otrzymuję " Nie udało się zainicjować wszystkich wymaganych klas WMI tz
Win32_Procesor :WMI Nieprawidłowy obszar nazw to samo w Win32_Ustawienia i Win32_SystemOperacyjny. Aby było ciekawiej wszystko działa poprawnie i nie ma źadnych konfliktów. Bez WMI nie działa informacja o systemie msinfo32, ale dla odmiany menedźer urządeń i wszystko inne działa OK.
Jak ją przywrócić do stanu pierwotnego?
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Podczas deinstalacji Nortona wyszarpało mi na jednym z kąt domyślny sygnał dźwiękowy ze schematu dźwięków Windows ( głośniczek na pasku zadań po kliknięciu inicjuje głośnik systemowy )
Jak go odzyskać? (przywracanie w obydwu przypadkach nic nie daje)
Proszę o pomoc bo nie mogę tego rozgryść. Usługi i aplikacjeSterowanie usługą WMIWłaściwości: otrzymuję " Nie udało się zainicjować wszystkich wymaganych klas WMI tz
Win32_Procesor :WMI Nieprawidłowy obszar nazw to samo w Win32_Ustawienia i Win32_SystemOperacyjny. Aby było ciekawiej wszystko działa poprawnie i nie ma źadnych konfliktów. Bez WMI nie działa informacja o systemie msinfo32, ale dla odmiany menedźer urządeń i wszystko inne działa OK.
Jak ją przywrócić do stanu pierwotnego?
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Podczas deinstalacji Nortona wyszarpało mi na jednym z kąt domyślny sygnał dźwiękowy ze schematu dźwięków Windows ( głośniczek na pasku zadań po kliknięciu inicjuje głośnik systemowy )
Jak go odzyskać? (przywracanie w obydwu przypadkach nic nie daje)
Strona 1 / 1