Napisy w Windows Media Player 9
:P
Odpowiedzi: 9
Ja uźywam programu i kodeka w jednym o nazwie Div'x400, dzięki niemu mogę otworzyć pliki z napisami w dowolnym plajerze czy dany player odczytuje napisy czy nie. A w dodatku wszystko dzieje się w tle, bez mojej dodatkowej ingerencji.
POLECAM.
POLECAM.
mam jeszcze do was taka prosbe wszystko mi dziala tylko nie wiem jak zrobic aby te napisy przesunac w gore lub w dol z gory dzieki
dzieki chlopaki za pomoc przy wmp9 :P
Dzieki dexter zaraz zobacze co to jest a tak apropo gdzie zes zgubil Didi?
A wiec kodek dostaniesz tu :arrow: http://easynews.dl.sourceforge.net/sourceforge/ffdshow/ffdshow–20030523.exe
Sciagasz, instalujesz, nastepnie wlaczasz menu startprogramyfddshowconfiguration. W okienku ktore sie pojawi wyszukujesz z lewej strony opcje Subtitles i klikajac na kwadracik znajdujacy sie obok niej zaznaczasz ja "ptaszkiem" :) Aby zmienic wielkosc napisow, kolor itp klikasz na opcje Font znajdujaca sie pod opcja Subtitles.
Za pomoca fddshow napisy beda wyswietlna nie tylko w WMP ale takze w innych programach do odtwarzania filmow np Winamp 2.9.
Pozdrawiam :D
Sciagasz, instalujesz, nastepnie wlaczasz menu startprogramyfddshowconfiguration. W okienku ktore sie pojawi wyszukujesz z lewej strony opcje Subtitles i klikajac na kwadracik znajdujacy sie obok niej zaznaczasz ja "ptaszkiem" :) Aby zmienic wielkosc napisow, kolor itp klikasz na opcje Font znajdujaca sie pod opcja Subtitles.
Za pomoca fddshow napisy beda wyswietlna nie tylko w WMP ale takze w innych programach do odtwarzania filmow np Winamp 2.9.
Pozdrawiam :D
dexter:W WMP mozna odpalic napisy. Wystarczy zainstalowac kodek fddshow, w menu start pojawi sie skrot do jego konfiguracji, w ktorej nalezy na zakladce Subtitles zaznaczyc opcje "Subtitles" :D
Pozdrowienia
Jesli to prawda moze pan MacMaciej powiedziec skad sciagnac owy kodek lub zapodac linka a moze na miala + instrukcja obslui :D
Pozdrawiam
W WMP mozna odpalic napisy. Wystarczy zainstalowac kodek fddshow, w menu start pojawi sie skrot do jego konfiguracji, w ktorej nalezy na zakladce Subtitles zaznaczyc opcje "Subtitles" :D
Pozdrowienia
Pozdrowienia
w WMP nie da się zapodać napisów, odpal sobie film np. w VPlayerze, ALLPlayerze albo BestPlayerze 1.0
Ales sie chlopie rozgadal :mrgreen: .MacMaciej::P
Strona 1 / 1