napisy do formatu mpg
Witam,
Nie moge wgrac napisow do programu media classic. Film jest w formacie mpg. To znaczy, ze brakuje jakis kodekow?
Napisy mam wgrane, ale opcja subtitles nie jest aktywna w tym playerze.
Z gory dzieki za pomoc.
pozdro dla wszystkich z uwagi na to, iz jest to moj pionierski post :D
Nie moge wgrac napisow do programu media classic. Film jest w formacie mpg. To znaczy, ze brakuje jakis kodekow?
Napisy mam wgrane, ale opcja subtitles nie jest aktywna w tym playerze.
Z gory dzieki za pomoc.
pozdro dla wszystkich z uwagi na to, iz jest to moj pionierski post :D
Odpowiedzi: 6
Nic z tego. Po zainstalowaniu subedit film poszedl, ale bez dzwieki i napisow. Do tego zaraz sie wszystko zacielo i caly system padl. Pare razy to potworzylem i musialem reset dawac, bo ten program mi zawieszal wszystko:( Wywalilem cholerstwo. Moze jest inny sposob?
Rozumiem ze masz film w formacie MPG,oraz napisy do niego TXT ?. Bez problemu odtwarza napisy do mpegow chocby SubEdit Player, rowniez WMP z ustawionym ffdshow (wyswietlanie napisow w WMP), czy chocby do WMP,programik DirectVobSub
Problem tkwi jednak w kodekach masz jakiś pakiet? Ja polecałbym K–Lite Codecs Pack lub ACE Mega Codecs Pack. Jeśli masz jakie kodeki odinstaluj wszystkie wyczyść rejestr (np RegSeeker) i zainstalu pakiecik któryś. Powinno pomóc. :wink: Pozdro.
Coz nic z tego....Po zainstalowaniu ALLpayera nadal nie chce czytac tego formatu mpg...Jedynie film jest do ruszenia przez windows media classic, ale co z tego skoro nie lapie napisow:(
Wielkie dzieki za pomoc. Wlasnei sciagam allplayera :D
Zmień playera na bardziej przyjazny chociaźby AllPlayer w wersji 2.2.6 :!: Darmowy pobierzesz np stąd:
www.pobieralnia.pl/index.php/item–show/173/
:wink: Pozdro.
www.pobieralnia.pl/index.php/item–show/173/
:wink: Pozdro.
Strona 1 / 1