Napisy do filmu Cult of Fury
Ma ktoś moźe napisy do filmu "Cult of Fury"? Szukałem w sieci, ale nie mogłem znaleźć. Byłbym bardzo wdzięczny, gdyby ktoś mógł mi przysłać te napisy lub wskazać miejsce gdzie je znajdę.
Mój mail to krecik251@wp.pl
Mój mail to krecik251@wp.pl
Odpowiedzi: 20
a ma moze ktos napisy do filmu counterstrike ?? bo qrcze przerzucalem tak po kawalku i genialny film, fajnie zrobiony, on chyba jeszcze nie ukazal sie w europie, ale jak by ktos z was mial napisy, polskie, angielskie, jakie kolwiek to dajcie znac .....
Jak na razie nie dostałem tych napisów.
U góry w tym temacie znajdziesz mój mail. Jeśli będziesz miał te napisy to wyślij mi je.
Z góry dzięki.
Z góry dzięki.
ja mam ale musze zwiac plytke od qumpla..
SLAY3R:Myslę źe polscy "specjaliści" od tłumaczeń film ten nazwali by krwawa siekiera 23.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Polskie tłumaczenie tytułów czasami bywa naprawde dziwne np: "Not another teen movie" przetłumaczono na "To nie jest kolejna komedia dla kretynów"
Wracając do tematu: dziwi mnie, źe w Polsce nigdzie nie moźna znaleźć nawet opisu do tego filmu.
Myslę źe polscy "specjaliści" od tłumaczeń film ten nazwali by krwawa siekiera 23.
Niekoniecznie. Często zdarza się, źe tytuł nie jest tłumaczony dosłownie a wymyślany w Polsce.
Niekoniecznie. Często zdarza się, źe tytuł nie jest tłumaczony dosłownie a wymyślany w Polsce.
A moze "Kultowa fura" ? :D :DZygo:jeśli ma być polski tytuł to wynika źe to ,,Kult furii"
jeśli ma być polski tytuł to wynika źe to ,,Kult furii"
Widzę, źe albo nikt nie ma tych napisów, albo nie chce mi pomóc. Moźe niedługo obejrzę ten film bez napisów, a jeśli mi się spodoba to sam zrobię napisy.
Szkoda, ale dzięki za próbę pomocy.
hmm mam troche smutna wiadomosci, przegladanlem google, i popytalem znajomych, ale nikt nie ma takich napisow :( przykro mi :/
hmm mam troche smutna wiadomosci, przegladanlem google, i popytalem znajomych, ale nikt nie ma takich napisow :( przykro mi :/
Niestety nie.
Niestety nie.
a znasz e polski tytul ? bo to by ulatwilo szukanie napisow :)
Szukałem juź na wszystkich znanych mi stronach z napisami (równieź na podanej przez Ciebie) i w róźnych wyszukiwarkach. Nic nie znalazłem i dlatego proszę o pomoc innych uźytkowników forum.
Szukałem juź na wszystkich znanych mi stronach z napisami (równieź na podanej przez Ciebie) i w róźnych wyszukiwarkach. Nic nie znalazłem i dlatego proszę o pomoc innych uźytkowników forum.