napisy do filmów wyswietlanie w dvd
pewnie to proste jak mam poprawnie zgrac w nero film avi na plytke wraz z plikiem txt aby potem napisy były widoczne na ekranie mego telewizora podczas odtwarzania w w moim dvd teraz jest tak ze film wyswietla sie ok ale moje dvd nie widzi tego pliku txt i nie mam napisow tak jak w komputerze
Odpowiedzi: 5
Niestety tak;
wspomniany program Subtitle Workshop ma polską wersję;
adresu nie pamiętam, ale jest ogólnie dostepny;
wspomniany program Subtitle Workshop ma polską wersję;
adresu nie pamiętam, ale jest ogólnie dostepny;
http://www.samsung.com/pl/products/dvdplayer/dvdplayer/sv_dvd640.asp
to jest link do mego dvd to wynika z tego ze musze przekonwertowac napisy programem subeditplayer do własciwego formatu smi, .srt, .sub a potem mam to zgrac w nero jako video tak????
to jest link do mego dvd to wynika z tego ze musze przekonwertowac napisy programem subeditplayer do własciwego formatu smi, .srt, .sub a potem mam to zgrac w nero jako video tak????
Musisz ustalić jaki typ pliku czyta twoje DVD; jest klika rodzajów zapisu .txt (format czasu); plik moźesz konwertować przy pomocy playera np. SubEdit–Player; moźesz uźyć bardziej rozbudowanego programu Subtitle Workshop; moźe twoje DVD czyta napisy z pliku .srt lub .sub?
to dvd samusnga z obsługą divixow w instrukji jest wyraznie napisane ze obsluguje napisy tekstowe w filmach chodzi mi o odtwarzanie na dvd nie na komputerze oczywiscie
Co to za player
Wiesz na pewno ze obsluguje napisy z pliku i to jeszcze w *.txt ??
Wiesz na pewno ze obsluguje napisy z pliku i to jeszcze w *.txt ??
Strona 1 / 1