Najszybszy program kompresujący AVI –> VCD wraz z napisam
Jak w temacie i prosze jeśli wymienicie jakiś program to napiszcie czy dany program powoduje coś takiego źe w kaźdym momencie moźe mu coś odwalić i np. przy 99% wywala błąd i operacja zostaje przerwana, a są takie programy.
Odpowiedzi: 5
jonbob mozesz dać jakiś dobry namiar skąd mozna go zassać bo ja tez duzo falczyłem z tymi programiami i jakios nie zbyt byłem zadowolony zawsze coś wywalało
sapero:dvdrip lubi się wywalać (moźe tylko u mnie)i wcale nie jest szybki
jeśli to interesujące:
AVISubtitler wstawia napisy (teź te zwyczajne txt) i rekompresuje materiał w wybranym kodeku (te same co vdub) i nigdy mi się nie rozkraczył
najnowszy Cucusoft avi–converter–pro
jest ok
dvdrip lubi się wywalać (moźe tylko u mnie)i wcale nie jest szybki
jeśli to interesujące:
AVISubtitler wstawia napisy (teź te zwyczajne txt) i rekompresuje materiał w wybranym kodeku (te same co vdub) i nigdy mi się nie rozkraczył
jeśli to interesujące:
Tomi!:Jak w temacie i prosze jeśli wymienicie jakiś program to napiszcie czy dany program powoduje coś takiego źe w kaźdym momencie moźe mu coś odwalić i np. przy 99% wywala błąd i operacja zostaje przerwana, a są takie programy.
polski dvdrip i zagraniczny Cucusoft avi–converter–pro
Ale jaki chcesz cel osiągnąć takim topicem, bo nie wiem w ogóle jak tu się ustosunkować do niego... :roll:
Strona 1 / 1