najlepszy DARMOWY !!! antivirus !!!
no właśnie prosze was o radę jaki jest najlepszy i DARMOWY antivirus oprócz wszystkich ON_LINE ???
bardzo prosze o pomoc
pozdro ziomy. 8)
bardzo prosze o pomoc
pozdro ziomy. 8)
Odpowiedzi: 20
Olaboga.Oba pany poświęcili mi tyle czasu i miejsca na forum.Bardzom rad z tego.Co to znaczy mieć znajomości........
:lol: :lol:
:lol: :lol:
No ja myślę :lol:tire:"Redachtor" cytał. :lol: i bedzie uzywał opcji zmien... :wink:
tire:Poza tym,drogi "aligator",
Dla kolegów kurna, a my chyba kolegami nie jestemy, co :?: :D
tire:jak masz mnie dyskryminować na tym forum,
Znowu durnota źeś napisał :lol:
tire:to lepiej daj "ban".
Po co, nie będzie się z czego brechtać :lol:
tire:Bo ja i tak jestem tu codziennie,pewnie nie wiesz nawet o tym,co??:lol:
Mało mnie to interesi :mrgreen:
Jeszcze mi tak bardzo nie odbilo, zebym mial byle co "kolekcjonowac". Wrzucilem linki stamtad, aby nie byc posadzony o zmiane czyichs postow tutaj. A ze wyszukiwarka potrafie sie poslugiwac, to dla mnie zaden problem cokolwiek odnalezc :P :P .tire:Widzę,źe kolekcjonujesz wypowiedzi kolegów i moje z http://www.wiruszone.net/forum/
Nieskromnie powiem, ze zarowno Ty jak i wiekszosc Twoich kolegow, nie stanowicie dla mnie jakiegokolwiek wzorca wiedzy na temat bezpieczenstwa. A zagladac zagladam od czasu do czasu, jesli otzrymam jakis link do kolejnego "kabareciarskiego" tematu :mrgreen: :mrgreen: .tire:I masz rację,źe tam zaglądając uczysz się czegoś więcej o bezpieczeństwie.
Nikomu tutaj nie usuwa sie postow, wiec w czym widzisz problem ? Moze w tym, ze po jakiejs odpowiedzi nie ma 10 postow w rodzaju: "popieram redachtora ..." ? :P :Ptire:Wszystkich niezadowolonych ze sposobu prowadzenia tutejszego Działu Bezpieczeństwo
Tia. Duzo nauki przed Toba, wiec nie bedziemy przeszkadzac. Ucz sie, ucz :mrgreen: :mrgreen: .tire:Bo ja i tak jestem tu codziennie
"Redachtor" cytał. :lol: i bedzie uzywał opcji zmien... :wink:
Poza tym,drogi "aligator",jak masz mnie dyskryminować na tym forum,to lepiej daj "ban".Bo ja i tak jestem tu codziennie,pewnie nie wiesz nawet o tym,co??
:lol:
Poza tym,drogi "aligator",jak masz mnie dyskryminować na tym forum,to lepiej daj "ban".Bo ja i tak jestem tu codziennie,pewnie nie wiesz nawet o tym,co??
A Redachtor nie czytał Netykiety :?: No i Regulamin się kłania. Cudzych ""błędów"" (:mrgreen:) się nie wytyka, a i 2 postów pod sobą takźe się nie zaleca pisać :P
Coś Ty. Przecieź to pestka przy tych bzdurach co Ty wypisujesz :lol:
P.S
Uźywaj opcji zmień bo Ci będę posty usuwał :twisted:
P.S
Uźywaj opcji zmień bo Ci będę posty usuwał :twisted:
[quote="aligator"]
Eeeeee,nieładnie gadasz....:lol:
I nie gramatycznie ani ORTOGRAFICZNIE :!: :lol:
tire:"bujaj się z tąd".
Pozdrawiam mimo to... :mrgreen:
Eeeeee,nieładnie gadasz....:lol:
I nie gramatycznie ani ORTOGRAFICZNIE :!: :lol:
Nie mam zamiaru.A regulamin jest po mojej stronie :lol: :lol:
tire:Wszystkich niezadowolonych ze sposobu prowadzenia tutejszego Działu Bezpieczeństwo,zapraszam na wyźej wymienione forum. :D
Powaliło Cie redachtor na czache :?: :lol: Niezadowolenie i burdello odeszło z tegoź działu razem z Twoim szanownym zadem :D
Tak jak Ty na wiru coś tam piszesz, tak jak tutaj Tobie: "bujaj się z tąd". Grzecznie napisałem, zaznaczam... :twisted:
I w Twoim stylu:
Pozdrawiam mimo to... :mrgreen:
Testowaliśmy na forum wiruszone BitDefender w kilka osób.Jest niemieckim,znanym antywirusem.W poprzednich wersjach był szybki i mało obciąźający system.
Obecna wersja 7.2 mocno obciąźa pecet i bardzo,bardzo wolno skanuje.
Dlatego BitDefender odpadł,mimo ogromnej bazy wirusów.
Cytowany tu Avast!4 nie tylko jest lekki ale i rozbudowany i skuteczny.Ma teź polską wersję językową.
Dlatego obecnie uwaźam,źe Avast jest najlepszym antywirem darmowym.
W swiecie oprogramowania antywirusowego zmienia się wszystko tak szybko,jak w medycynie.Np.w urologii. :lol:
8) :lol:
Obecna wersja 7.2 mocno obciąźa pecet i bardzo,bardzo wolno skanuje.
Dlatego BitDefender odpadł,mimo ogromnej bazy wirusów.
Cytowany tu Avast!4 nie tylko jest lekki ale i rozbudowany i skuteczny.Ma teź polską wersję językową.
Dlatego obecnie uwaźam,źe Avast jest najlepszym antywirem darmowym.
W swiecie oprogramowania antywirusowego zmienia się wszystko tak szybko,jak w medycynie.Np.w urologii. :lol:
8) :lol:
raz Avast! raz BitDefender :roll: ja juz sam nie wiem co instalowac :evil:
Widzę,źe kolekcjonujesz wypowiedzi kolegów i moje z http://www.wiruszone.net/forum/
I masz rację,źe tam zaglądając uczysz się czegoś więcej o bezpieczeństwie.
:lol: :lol: :lol:
Wszystkich niezadowolonych ze sposobu prowadzenia tutejszego Działu Bezpieczeństwo,zapraszam na wyźej wymienione forum. :D
I masz rację,źe tam zaglądając uczysz się czegoś więcej o bezpieczeństwie.
:lol: :lol: :lol:
Wszystkich niezadowolonych ze sposobu prowadzenia tutejszego Działu Bezpieczeństwo,zapraszam na wyźej wymienione forum. :D
To znaczy ze Ty tez jak choragiewka ? :Pfidelio:Jak zawsze popieram tire w tejj kwestii. Avast jest najlepszy.
http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?p=2950#2950
http://www.wiruszone.livenet.pl/forum/viewtopic.php?p=2552#2552
Jak zawsze popieram tire w tejj kwestii. Avast jest najlepszy. Uzywam go od dawna i ani jeden wirus sie nie przedostal. :)
neo340:zaoszczędzę ci szukania, znajdziesz tam odpowiedź źe avast lub bitdefender :D
Masz rację.Ale obecnie najlepszy darmowy antywir to Avast PL
www.avast.com
Tomekk:Ja uźywam Avast! i Ad–Aware i mam spokój.
ja takze go uzywam i goraco polecam :P
AVG w duecie z msk online i nawet pchla nieprzejdzie :P
pejotl:AntiVir Personal Edition polecam, nie sugeruje, źe najlepszy bo kto to wie, który najlepszy.
mi sie nie wydaje zeby ten antivir był darmowy :roll: :shock:
a profilaktycznie to moźe sobie zainstalowac oba antywiry, działają bez problemu. A poleganie jedynie na skanerze on–line to tak jak powiedział któryś z moderatorów, leczenie choroby przez telefon :lol: :lol:
neo340:zaoszczędzę ci szukania, znajdziesz tam odpowiedź źe avast lub bitdefender :D
Dokładnie, a profilaktycznie http://skaner.mks.com.pl/