Najlepsza gra sieciowa
Wypisujcie gry sieciowe w które najchetniej i najczesciej gracie :D
Odpowiedzi: 20
dla mnie:
Call of Duty & Call of Duty United Offensive
Call of Duty & Call of Duty United Offensive
no i znow topic na pare stron ;) z dennym tematem na ktory kazdy odpowiada ;] gratulacje dla autora
Najlepszy jest Wolfenstein – Enemy Territory do multipalyera !!!!zarąbista gierka!!!!ale trzeba teź umiec w nią grać..hehehe..ja umiem!:)wymaitam!!!!
Moje zdanie
!!! CALL OF DUTY !!!!
Tego zadna gra jeszcze nie przebila
!!! CALL OF DUTY !!!!
Tego zadna gra jeszcze nie przebila
tez tak uwazam .q3 aRENA JEST SUPER. gram w nia z kumplem od ponad 3 latidallia:
uuhhuuu ta gra teź jest fajna.. zwłaszcza jeśli się gra w nią z kumplami...
Red Faction :!: :D :!:
booyak:... taką grą jest bez wątpienia Quake III Arena... 8)
uuhhuuu ta gra teź jest fajna.. zwłaszcza jeśli się gra w nią z kumplami...
A moźe partyjka w CoD ?? :wink:
booyak:Stwierdzając na podstawie moich kumpli to taką grą jest bez wątpienia Quake III Arena... Ja osbiście duźo w to nigdy nie grałem ale widząc jak oni się tym ekscytują i jak grają w to non–stop myśle źe coś w tej grze jest 8)
Mi teź jakos ta gra nie przypadła so gustu a koles tak w to pocina i przy tym sie tak podnieca źe czasami smiać mi sie chce :wink: . Nie wiem jak moźna po raz n–ty przechodzic tą samo gre ale widocznie mozna :mrgreen:
Stwierdzając na podstawie moich kumpli to taką grą jest bez wątpienia Quake III Arena... Ja osbiście duźo w to nigdy nie grałem ale widząc jak oni się tym ekscytują i jak grają w to non–stop myśle źe coś w tej grze jest 8)
Seba1988:glupoty gadasz / ta gra jest superr :) grales w to wogule kiedys ?
grałes ? człowieku miałem 2 resy na serwer ze statami x50 ... i gra wcale nie jest taka super... zobaczyłem Lineage, grafika cud, dzwięki super, moby naprawde ciekawe i róźnorakie... !!
Jak sie wypowiada to grał
Jak sie wypowiada to grał
glupoty gadasz / ta gra jest superr :) grales w to wogule kiedys ?
Seba1988:MU ONLINE– najlepsze RPG www.muonline.com
8)
mmorpg.. !! ale co w tym najlepszego ? nie wiem, niby troche wciąga ale, Lineage w porównaniu do Mu to poprostu CUD, grafika o wiele lepsza jest w niej troche fabuły...
idallia – szczal w samo sedno – Heroes III – popieram w calej rozciaglosci :D (zwlaszcza mapy Armageddon's Blade).
Silent Hunter II, Ghost Recon, Sum Of All Fears no i oczywiscie relaksacyjne pozycje Serious Sam 1 i 2 oraz Unreal Tournament. :lol:
Silent Hunter II, Ghost Recon, Sum Of All Fears no i oczywiscie relaksacyjne pozycje Serious Sam 1 i 2 oraz Unreal Tournament. :lol:
MU ONLINE– najlepsze RPG www.muonline.com
8)
8)
Warcaby na WP :mrgreen:
Heroesi III – ..... czasami dla zmiany klimatu NFU 2 i The Rage, no i ..::KALAMBURY::.. – na kurniku :))
CoD