Najlepsza gra sieciowa
Wypisujcie gry sieciowe w które najchetniej i najczesciej gracie :D
Odpowiedzi: 20
Enemy Teritorri ... ;p !! ciekawa gra sieciowa... i zaraz moźna dojść w niej naprawde do wysokiego szczebla... moja kolega jest 2 w–ce mistrzem polski... wraz ze swoim klanem oczywiście !!
d.m4@wp.pl:a trzeba miec jakies dodatki do call of duty zeby grac przez siec ??
obecnie patch 1.5 :)
radio:oczywiście źe counter strike :)
Grałem w CS COndition Zero ale gra jest dla mnie kipska :| słaba grafa spodziewałem sie czegos lepszego.
Kiedys pogrywalem troche w Enemy territory. Ostatnio tluke w Stronghold Crusader. Czekam tylko na 2 az bedzie tansza albo wyjdzie na rynku :wink:
Ale polecam gierke super strategia na dlugie noce
Ale polecam gierke super strategia na dlugie noce
1.Americnas Arm
2.Mu online
3.TheCrims
4.Call of Duty
2.Mu online
3.TheCrims
4.Call of Duty
oczywiście źe counter strike :)
Jakie dodatki :?: kupujesz CoD i grasz reszta się ściągnie z servera jak jest zmodyfikowany.
a trzeba miec jakies dodatki do call of duty zeby grac przez siec ??
TYLKO :!: CoD :!: inne jakoś do mnie nie trafiają a innych jeszcze nie kupiłem :D
CoD
Damianos:Ale tam są dwa dema i które mam pobrać źeby pograc w multiplayera??
Przepraszam źe takie głupie pytania zadaje ale głupi jestem :(
http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=gra,48,7223,5482
Ale tam są dwa dema i które mam pobrać źeby pograc w multiplayera??
Damianos:Skąd moge pobrac tą grę i czy jest ona udostępniona darmowo. Jesli nie to poproszę o link do dema dzieki któremu bedzie mozna grac w sieci.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
www.wp.pl :lol: wchodzisz w gry i sciagasz czekajac w kolecje chyba ze wyslesz smsa to odrazu przekierują Ciebie :) ale gre da sie pobrać godna polecenia bo chyba najlesza na rynku gra przez neta
P.S. grałem w CS Zero czy jakoś tak dla mnie konkretny kanał takie słabe siano ze chyba na commadore 64 lepsze były takie samolociki ! :River raid" jeśli dobrze pamietam, zawiodłem sie na CS :(
fidelio:Bardzo chetnie zagrtam sparing w CoD. Podaj namiary na serwerek na ktorym garsz oraz kiedy grasz. :)
Dawaj na PW to sie zgadamy :)
Damianos:Skąd moge pobrac tą grę i czy jest ona udostępniona darmowo. Jesli nie to poproszę o link do dema dzieki któremu bedzie mozna grac w sieci.
Call Od Duty... i nie jest ona darmowa ;)
Skąd moge pobrac tą grę i czy jest ona udostępniona darmowo. Jesli nie to poproszę o link do dema dzieki któremu bedzie mozna grac w sieci.
Bardzo chetnie zagrtam sparing w CoD. Podaj namiary na serwerek na ktorym garsz oraz kiedy grasz. :)
To moźe ktoś zagra sparing w Call of Duty ?? ?? ??
www.msd.za.pl
www.msd.za.pl
d.m4@wp.pl:Wypisujcie gry sieciowe w które najchetniej i najczesciej gracie :D
pasjans, saper
Tylko Call of Duty i dodatek United Offensive. No czasami pogram jeszcze w America's Army. :)