Najlepsza gra sieciowa
Wypisujcie gry sieciowe w które najchetniej i najczesciej gracie :D
Odpowiedzi: 20
Counter Strike 1.5 & 1.6
Jedi Academy
Half–Life 2
Mohaa Pacific Assault
Jedi Academy
Half–Life 2
Mohaa Pacific Assault
Najlepiej to się gra w CoD i AvP 2. A tak to polecam OGame i wszystko co na gamedesire (czyli tez to co na WP) :D
:arrow: Medal of honor :!: :!: :!:
:arrow: Call of Duty 1.5 :!: :!: :!:
:arrow: CS :!: :!: :!:
:arrow: BF 1942 :!: :!: :!:
:arrow: Call of Duty 1.5 :!: :!: :!:
:arrow: CS :!: :!: :!:
:arrow: BF 1942 :!: :!: :!:
Ja osobiscie bym polecil Halo i Halo2 gry naprawde warte swieczki grajac w pojedynke lecz cala rozkosz zaczyna sie na multi.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Soldat i San Andreas r0x :P Nie ma narazie lepszych gier bo c–s to sie nudzi :/
chaos theory, najlepiej po xbox live!...arhhhh...
Call of Duty & Call of Duty United Offensive na zagranicznych serwerach.Bo jest duzo dodatkowych map bo te standardowe po dłuźszym graniu sie nudzą. i Grałem jeszcze na ogame.pl ale mnie zjechali straciłem 10000pkt i mi się odechciało juź grać :P
|–––==CoD==–––| RULEZ
|–––==CoD==–––| RULEZ
Chyba zapomnieliście o legendach w które gra sie latami takie jak Starcraft, Warcraft no i diablo 2 :D, a propo mogli by zrobić gothica z multi to by było granie.
Jeśli stać na abonament to World of Warcraft. Jeśli nie stać to bez dwóch zdań Guild Wars.
Lineage II i WoW na prywatnych serwerach odradzam na podstawie własnych doświadczeń.
Lineage II na orginalnych serwerach to chyba pomyłka, tylko dla hardkorowców.
Lineage II i WoW na prywatnych serwerach odradzam na podstawie własnych doświadczeń.
Lineage II na orginalnych serwerach to chyba pomyłka, tylko dla hardkorowców.
LINEAGE ][
d.m4@wp.pl:Wypisujcie gry sieciowe w które najchetniej i najczesciej gracie :D
tibia :P
i czasem Carrom3d :D
najlepsza jest jk3:JEDI ACADEMY ta gra jest wyrąbana w kosmos no zostaje jeszcze twierdza 2 i nfs:u 2ale to na dalszy plan..................
World of Warcraft dla mnie i chyba większości polaków to niezły luksus, miesięczny abonament za granie (109zł za 2m–ce grania) to istna paranoja.
Mam nadzieje źe Battlefield 2 będzie sprzedawana jako gra, a nie uźywka za którą trzeba ciągle płacić.
Na takim sprzęcie, wg. redaktorów GameSpota, grało się całkiem dobrze w wysokich ustawieniach grafiki. Tutaj macie pierwsze wraźenia z prawie–finalnej wersji gry (byćmoźe przyszłe demo) Data premiery 24–06–2005.
Mam nadzieje źe Battlefield 2 będzie sprzedawana jako gra, a nie uźywka za którą trzeba ciągle płacić.
Gamespot:We were also very nervous about the game's performance, but it ran well at high detail on a 3GHz machine with an older Radeon 9800 Pro video card. However, you will definitely want to beef up on your memory, as this is definitely a game that could use it. Our test systems had more than 1GB of RAM, and even then load times were fairly long.
Na takim sprzęcie, wg. redaktorów GameSpota, grało się całkiem dobrze w wysokich ustawieniach grafiki. Tutaj macie pierwsze wraźenia z prawie–finalnej wersji gry (byćmoźe przyszłe demo) Data premiery 24–06–2005.
counter–strike 1.5 :D 1,6 teź ,mu online ,world of warcraft ,i lineage 2 :D
Ja widze ze tutaj o Ultimie Online to nikt nie slyszal..
No Panowie nie słyszelićie o SOLDACIE?.. ta gra jest fenomenalna..porywa wciąga demoralizuje..heh
:twisted: www.soldat.pl :twisted: .. mnie i znajomnych opętala.. poprostu polecam;)
:twisted: www.soldat.pl :twisted: .. mnie i znajomnych opętala.. poprostu polecam;)
Nie ma to jak sobie pograć w CoD, NWN oraz JK II :D
Przemeksik:counter strike i nie ma mocnych :wink:
jaka wersja ? grałem w cs condition zero i dla mnie kicha
counter strike i nie ma mocnych :wink: