Najlepsza gra FPS

Jaka jest waszym zdaniem najlepsza gra z gatunku First Person Shooter (dla nie anglojęzycznych powiem źe chodzi o strzelankę :twisted: ) i dlaczego uwaźacie, źe jest ona najlepsza.

Mój typ to:

DEUS EX

Za ciekawą fabułę, elementy RPG, to źe nie jest to gra typu Q3, czyli wychodzę i strzelam we wszystko co się rusza a nie jest mną, elemnty skradanki (STEALTH), 3 zakończenia gry, :twisted: straszenie gołębi :twisted: ,fajny klimat.

Odpowiedzi: 15

najlepszy fps to RTCW Enemy Territory

dlatego ze:

po pierwsze–Jest za free
po drugie –Jest za free
po trzecie –Jest za free
:lol: :lol: :lol:
BloodyVulture
Dodano
06.01.2006 02:59:37
U mnie faworytem jest Counter Strike 1.6 :) Do tego moźna sobie muzyczkę popuszczać :D (ostatnio są modne "złote przeboje polskiego socjalizmu" –>> na polskich serwerach oczywiście :D).
Mrówek
Dodano
02.01.2006 02:41:10
QDE:
KrystianXP:
Source okazał sie niwypałem?Napewno w tągre grałes o ktorej mowisz czy naprawde grales w Suorce,ale z wylaczonym monitorem.

Jesli chodzi o najlepszego w jakiego gralem schootera FPS to zdecydowanie jest nim F.E.A.R. bo ma swietna grafike,efekty,fizyke,dynamiczne oswietlenie no i ma to czego nie mial Half Life 2 czyli KLIMAT

Nie chodzi mi o to źe Source jest niewypałem ogólnie jako gra (bo według mnie jest naprawde rewelacyjny),ale chodzi o źe pomimo pojawienia się Sourca większość graczy ciosających w CS i tak gra dalej w 1,6 – przynajmniej jest tak tu gdzie ja mieszkam, bo moźe u ciebie jest inaczej.

u mnie na świecie jest jednak inaczej. wliź na steama i porównaj liczbe serwerów...
czterech_
Dodano
01.01.2006 22:05:24
KrystianXP:
Source okazał sie niwypałem?Napewno w tągre grałes o ktorej mowisz czy naprawde grales w Suorce,ale z wylaczonym monitorem.

Jesli chodzi o najlepszego w jakiego gralem schootera FPS to zdecydowanie jest nim F.E.A.R. bo ma swietna grafike,efekty,fizyke,dynamiczne oswietlenie no i ma to czego nie mial Half Life 2 czyli KLIMAT

Nie chodzi mi o to źe Source jest niewypałem ogólnie jako gra (bo według mnie jest naprawde rewelacyjny),ale chodzi o źe pomimo pojawienia się Sourca większość graczy ciosających w CS i tak gra dalej w 1,6 – przynajmniej jest tak tu gdzie ja mieszkam, bo moźe u ciebie jest inaczej.
QDE
Dodano
01.01.2006 10:54:10
z cyklu znanych panów M. :

pasjans
klonpiotr
Dodano
01.01.2006 05:36:08
WaGonik napisał:

Call of Duty

Call of Duty 2

gry są najlepsze w jakie strzelanki grałem,

klimat gry, jakoś wykonania, miejsce, bronie,

a najlepsze jest to jak sie gra ON–LINE Exclamation nie ma porownania co do singiel player Wink atmosfera na sieci jest swietnia i to jeszcze jak sie gra taktycznie z mikrofonem porozumiewajac sie z innymi graczami Smile

W 100% się z nim zgadzam.

A z tych nie najnowszych gierek to mi sie najbardziej podobał Medal of Honor Wojna na Pacyfiku.

Za pomysł ,ciekawą fabułe, ładną grafike , postacie , fajne miejsca. :!:
fipek
Dodano
31.12.2005 21:56:03

KrystianXP
Dodano
31.12.2005 20:09:34
W kolejności od najlepszej według mnie

Counter Strike– genialny sieciowy FPS, niesamowita grywalność(1.6,Condition Zero– singleplayer,Source–okazał się małym niewypałem :( )

Call of Duty– pierwszy raz poczułem się jak na prawdziwej wojnie :D (jedynka zdecydowanie lepsza od dwójki)

Battlefield 2– swoboda działania
QDE
Dodano
31.12.2005 13:13:58
Quake III Arena.

Dynamiczna

Mimo, źe niektórzy by ją nazwali strzelanką do wszystkiego co sie rusza, zapewnia rozrywke przez długie wieczory.
damiancore
Dodano
31.12.2005 11:36:46
Call of Duty

Call of Duty 2

gry są najlepsze w jakie strzelanki grałem,

klimat gry, jakoś wykonania, miejsce, bronie,

a najlepsze jest to jak sie gra ON–LINE :!: nie ma porownania co do singiel player ;) atmosfera na sieci jest swietnia i to jeszcze jak sie gra taktycznie z mikrofonem porozumiewajac sie z innymi graczami :)

;s
WaGonik
Dodano
31.12.2005 02:41:20
FarCry– za pomysł, wykonanie, grafikę, muzykę, AI itd. zbyt często nie gram w FPS–y ale od FC nie mogłem się oderwać.
reginard
Dodano
31.12.2005 01:01:21
BF 2 i CoD 1 i 2 na multi.
Peter_l
Dodano
30.12.2005 22:59:36
Battlefield 2 – za duźą dawke emocji – przy tej grze często czuje jak mi pot kapie pod pachami :twisted:
, za mnogość sposobu gry – jak chce to gram snajperem i szukam spokojnego zakątka źeby garnąć fragi, mogę polatać heli lub myśliwcem, mogę poczuć się jak czterej pancerni tylko źe w Abramsie, mogę ratować źycie swoim braciom w teamie, mogę być upierdliwym "bazooka men'em" który ze swą nieodłączną "rurą" sieje postrach wsród czołgistów jak i piechociarzy, mogę.... w to poprostu trzeba pograć. W demo wersje grałem 2 miesiące codziennie, teraz nie wyobraźam sobie dnia bez chociaźby kilku minut w tym klimacie.
spiderko
Dodano
30.12.2005 22:51:26
huh. za zaliczenie deus exa do kręgu fps i wrzucenie jej do tego samego worka co q3 w niektórych kręgach nieźle byś oberwał..

a na temat...hm.
– cała seria UT – ach ach!
– dn3d – oldskul wciąź bawi :]
– killzone – KLIMAT!
– call of duty 2 – klimat, lokacje, bajery... (2 wyróźnione,bo 1 to IMO crap jakich mało)
– half life'y – niektore mapy w 1 poprzechodzone po ponad 1000 razy mówią same za siebie :P

jeśli miałbym wyodrębnić tylko jeden tytuł... w zaleźności od dnia był by to albo HL1, albo dn3d. z ukłonem w stronę tego pierwszego.
czterech_
Dodano
30.12.2005 22:46:52
huh. za zaliczenie deus exa do kręgu fps i wrzucenie jej do tego samego worka co q3 w niektórych kręgach nieźle byś oberwał..

a na temat...hm.
– cała seria UT – ach ach!
– dn3d – oldskul wciąź bawi :]
– killzone – KLIMAT!
– call of duty 2 – klimat, lokacje, bajery... (2 wyróźnione,bo 1 to IMO crap jakich mało)
– half life'y – niektore mapy w 1 poprzechodzone po ponad 1000 razy mówią same za siebie :P

jeśli miałbym wyodrębnić tylko jeden tytuł... w zaleźności od dnia był by to albo HL1, albo dn3d. z ukłonem w stronę tego pierwszego.
czterech_
Dodano
30.12.2005 22:46:52
michal7187
Dodano:
30.12.2005 21:19:22
Komentarzy:
15
Strona 1 / 1