Najgłupszy film jaki ogladaliscie
POdajcie tytuł najgłupszego filmu jaki oglądliscie bądx zaczeliscie ogladac :wink: moje dwa typy to "Pewnego razu w Meksyku" i " Legalna blondynka"
Odpowiedzi: 20
Witam!
"Chłopaki nie płaczą" , "Poranek kojota" i "Śmierć w Wenecji".
Pozdrawiam
"Chłopaki nie płaczą" , "Poranek kojota" i "Śmierć w Wenecji".
Pozdrawiam
Jako stary kinoman ośmielę się zgodzić z gagmanem źe ten temat jest niewypalony !!!!!!!!!!!!!
Film szanowni forumowicze to rzecz gustu !!!!!!!!!!!!
Film szanowni forumowicze to rzecz gustu !!!!!!!!!!!!
gieras:ja nieogladalem, ale poluje wlasnie od kilku dni na niego, ale nigdzie go nie potrafie znalezc
upolowany w 3 sekundy na DC. Jak grzybów po deszczu tego tam :wink:
Mariuszek:Ej jak dla mnie najglubszy fil to ojciec chrzesny. Wogle nic nie rozumialem co mowili w ogule strzasznie glupkowate dialogi :roll:
a czytales moze ksiazke? filmu nie ogladalem, ale ksiazka jest swietna
pozdr. road
Ej jak dla mnie najglubszy fil to ojciec chrzesny. Wogle nic nie rozumialem co mowili w ogule strzasznie glupkowate dialogi :roll:
ja nieogladalem, ale poluje wlasnie od kilku dni na niego, ale nigdzie go nie potrafie znalezcfije:A oglądaliście Torque – Jazda na krawędzi? Film z gatunku Science – Fiction :D
A oglądaliście Torque – Jazda na krawędzi? Film z gatunku Science – Fiction :D
A oglądaliście Torque – Jazda na krawędzi? Film z gatunku Science – Fiction :D
Z.F Skurcz w tym Bulgarski poscikk to klasyk :wink:
Te amatorskie filmy sa tak zalosne ze szok... ale mam chyba wrzystkie ich produkcje :lol:
A taki konkretniejszy film ktory mnie znodzil to "Pan i wladca na krancu swiata" ... czekalismy z kumplami na litery...
Te amatorskie filmy sa tak zalosne ze szok... ale mam chyba wrzystkie ich produkcje :lol:
A taki konkretniejszy film ktory mnie znodzil to "Pan i wladca na krancu swiata" ... czekalismy z kumplami na litery...
z tym sie niezgodze. moim zdaniem ten film wcale niebyl glupi. jest to typowa komedija !Ad@$:Gliniarz z BeverlyHills
p.s ale kazdy ma swoje zdanie :wink:
Gliniarz z BeverlyHills
Shriek If You Know What I Did Last Friday 13th
to parodia nie tylko krzyku
równieź szkoły uwodzenia i jeszcze ineog filmu nie pamiętam jakiego
najgorszy film jaki widziałem to chyba Dzień Świra
to parodia nie tylko krzyku
równieź szkoły uwodzenia i jeszcze ineog filmu nie pamiętam jakiego
najgorszy film jaki widziałem to chyba Dzień Świra
Córka Szefa i Scary movie 3 –> 2 strasznie debilne filmy.
w pierwszyma najlepsza role ma chyba sowa bo jak na reszte patrzysz to mozna sie pociac,a Scary movie 3 to juz no comment totalne debilstwo,chyba raz sie usmiechnalem:) a to podobnoa taka komedia.
w pierwszyma najlepsza role ma chyba sowa bo jak na reszte patrzysz to mozna sie pociac,a Scary movie 3 to juz no comment totalne debilstwo,chyba raz sie usmiechnalem:) a to podobnoa taka komedia.
"Bulgarski Pościkk" (tak sie pisze) jest smieszny i totalnie zalosny zarazem. To jest polska amatorska produkcja jesli ktos nie wie. A i jeszcze "Kung Pow" to jakas amerykanska przerobka starego japonskiego filmu... Padaczka po prostu :D
Shriek If You Know What I Did Last Friday 13th
Prze kaszan – parodia Krzyku
Prze kaszan – parodia Krzyku
kwak:POdajcie tytuł najgłupszego filmu jaki oglądliscie bądx zaczeliscie ogladac
A wszystko zaleźy od tego co Twoim zdaniem znaczy "najgłupszy" :wink:
Czy to taki
czy teźnienawidze tego
a moźemoźna usnąć ze 4 razy
niby .... ale taki sobie
Moim zdaniem sam temat do najmądrzejszych nie naleźy :mrgreen: :lol: :wink:
grzeszysz, BOŻE WIDZISZ I NIE GRZMISZ*Łukasz*:dla mnie wszystkie matrixy jakie byly, nienawidze tego :twisted: :twisted:
"28 dni poźniej" niby horror ale taki sobie :/
POZDRAWIAM
POZDRAWIAM
SOLARIS !!!!
O Boźe moźna usnąć ze 4 razy :twisted:
O Boźe moźna usnąć ze 4 razy :twisted:
"Bitwa o Ziemię" z Travoltą. Omijajcie ten film z daleka :!: