Najbardziej przeraźająca gra
Jaka według was gra jest najbardziej przeraźająca? Moim numer jeden jest oczywiście Silent Hill – nic nie jest w stanie doprowadzić mnie do takiego stanu... przeszedłem tylko "dwójkę" i grałem w jedynkę, na dysku mam SH3 ale jakoś nie kwapię się do gry... A potem długo, długo nic i Aliens vs. Predator 2. Czekam na wasze propozycje.
Odpowiedzi: 20
Ja jak gram z jakims kumplem w cokolwiek, to jestem kozak, ale jak gram nawet w jakas strzelanke sam t ojuz sie boje i mi sie zaczyna nudzic kazda gra po 5 min.
:arrow: The Suffering
jest to jedna z lepszych gier o tematyce horroru na kompie w jaka gralem... gra jest dosc zakrecona, potwoery, dzwieki i klimat, efekty to wszystko sprawa ze mozna poczuc odrobine strachu podczas grania..
pozdrawiam
jest to jedna z lepszych gier o tematyce horroru na kompie w jaka gralem... gra jest dosc zakrecona, potwoery, dzwieki i klimat, efekty to wszystko sprawa ze mozna poczuc odrobine strachu podczas grania..
pozdrawiam
GTA SA jest bardzo przeraźająca!!! Zwłaszcza samochód widmo i jak samoloty w nocy lataja :D Straszne...
hm.... graliście kiedyś w Vampire: The Masquerade Bloodlines?? poprostu gały wybausza, gra jakich mało
jo tam to byla jazda :D takie miejsca sa najgorsze w takich typu grach...
a ten moment w DOOM 3 gdy sie patrzy w lustro (bodajrze w łazience) a tu w jednej chwili za tobą sie piekło robi, to było mocne :!: :!: :!:
ja tam radze : The Sufferind. gdy w to gralem i po paru minutach napotkalem na monitor na scianie i gdy go wlaczylem to widzialem siebie od tylu (bo ztylu byla kamera) i zamna szedl jakis potwor i gdy wylaczylem monitor to go niebylo....wogle wczasie gry koles ma filmy i na ekran wyskakuja straszne fotki..posrana gra ale czekam na dwojke :d
Gagman:pocztasa:Jaka według was gra jest najbardziej przeraźająca?
Moim zdaniem – Saper. Szczególnie jak się przy pierwszym kliknięciu na minę trafia :)
Mnie najbardziej przeraźa kiedy jest juz mało kratek do odkrycia a wiem źe pod którąś z nich jest bomba i nie wiem na co mam kliknąć :mrgreen:
pocztasa:Jaka według was gra jest najbardziej przeraźająca?
Moim zdaniem – Saper. Szczególnie jak się przy pierwszym kliknięciu na minę trafia :)
wacki :D
Cięzki wybór ale.. Silent Hill w kaźdej wersji moźe spowodować źe obudzicie się rano w kaftanie bezpieczeństwa w pokoju bez klamek o miękkich ścianach :D
A poza tym przeraziła mnie FIFA 2004 :) prawdziwy koszmar.. Do dzis mam ciary na plecach
A poza tym przeraziła mnie FIFA 2004 :) prawdziwy koszmar.. Do dzis mam ciary na plecach
Najgorsze bylo MArio jak smok wyleciał i ogniem buchał :) A i ten klimat jak Luigi jedził na tej fladze przy kaźdym zakończeniu levelu :!: Gra po prostu boska 8)
Dwie najstraszniejsze gry w historii to Resident Evil (2i3) oraz Aliens vs Predator 2. :idea:
Silent Hill jest zupełnie niestraszny,a Doom3 pomimo ze troche starszy na poczatku potem siada całe napiecie i wszytsko da sie przewidziec.
Silent Hill jest zupełnie niestraszny,a Doom3 pomimo ze troche starszy na poczatku potem siada całe napiecie i wszytsko da sie przewidziec.
Ja spadałem z krzesła podczas grania w THE SUFFERING nieraz sa takie akcie ze uuuuuaaaaa ale w DOOMA 3 i Alien vs predator 2 tesz bym w nocy na słuchawkach nie zagrał.A THE SUFFERING to przechodziłem z kumplem sam wieczorem jakos niemiałem odwagi hehehe
Hmmmmmmmm... Crock 1&2 :)(zarcik ) Przy Doomie spadałem z krzesła (tak w połowie gry ) Kidy grałem w Silen Hilla chowałem sie albo zapalałem światło :P
Max Payne 1 tez troszke mroził krew Avp 2 przeszedłem przez wiekszych problemow za to 1 była troszke "straszniejsza" System Shok był spoko a Harry Potter (szczególnie 3 ) był mroczny i straszny Szczególnie dzwieki podszas Skakania HEH i jeszcze jak miałem Amige to chyba Tweanpicks I Mortal Kombat 2
Max Payne 1 tez troszke mroził krew Avp 2 przeszedłem przez wiekszych problemow za to 1 była troszke "straszniejsza" System Shok był spoko a Harry Potter (szczególnie 3 ) był mroczny i straszny Szczególnie dzwieki podszas Skakania HEH i jeszcze jak miałem Amige to chyba Tweanpicks I Mortal Kombat 2
Najstraszniejsza gra to Cold Fear!!
Thief... reszta jest milczeniem. Nie ma i nie bedzie bardziej przeraźającej gry.
według mnie to silent hill jest najbardziej przeraźająca grą :D grałam w 2,3,4 niestety 1 nie moge dostać, wszystkie były boskie, wspaniale sie gra w nocy :D uwielbiam tą grę, ostatnio wracając nocą do domu wspominnałam ją sobie :)alien vs predator teź jest boskie :roll: ale nie straszy, HL2 teź fajne (grałam 3x :oops: :P ), ale według mnie w ogole nie przeraźa
AvP1 zdecydowanie momentami moźna było dostać palpitacji serca kurde AvP2 zatraciło klimat pierwszej części i juź tak nie straszyło:(
D3 nie był wcale straszny (bardziej komiczny)
S H 2 był spoko moźna było odjechać
A pamiętacie Quake 2 i te więzienia z oszalałymi i poćwiartowanymi marin! klimat był super dołujący
System Shock 2 był teź chwilami straszny
D3 nie był wcale straszny (bardziej komiczny)
S H 2 był spoko moźna było odjechać
A pamiętacie Quake 2 i te więzienia z oszalałymi i poćwiartowanymi marin! klimat był super dołujący
System Shock 2 był teź chwilami straszny
Moim zdaniem najbardziej przerazajaca gra to Alien vs predator 2 przynajmniej kiedys była. Super klimat w tej grze a szczegolnie w nocy jak sie gra marine :wink: Wchodzisz do ciemnego korytaza a tu nagle wyskakuje z sufitu alien!!!!!Odlotowa gra polecam :wink: