Nagrywarka

Witam.Mam problem z nagrywarką, kiedy uruchamiam nero lub inny program do nagrywania program robi zwis i uruchamia sie po dluzszej chwili, jesli nagrywam plyte dvd to nie dojdzie do konca i zawiesi sie, jesli wloze do napedu plyte cd–rw to w tym momencie juz komp wariuje tzn wszystko spowalnia sie,myslalem ze to wirus skanowalem komputer antivirem ale nic nie wykazal, w procesach mam uruchomiony Lsass ale jak pisalem norton wirusa nie znalazl, pomozcie bo nie moge nic nagrac.

Odpowiedzi: 5

I tu Rebe ma racje ,mialem podobny problem kidys tyle ze z nagrywarką CD–R i własnie pomoglo gdy najpierw odinstalowalem Nero i CloneCD potem ponowna instalacja ASPI i ponownie Nero bez CloneCD bo razem chyba sie gryzły.
Pozdrawiam
malymulpepe
Dodano
23.06.2004 14:28:11
1. tryby pracy napędów i dysku (ewentualnie ).
2. Sprawdzenie czy ASPI się nie posypało – szczegóły pod tym hasłem w archiwum – za autora moze Pawek "robić".
3.Co logi systmeowe na te błędy nero? – Moźe wystarczy zmienić wersję programu – szczególnie niektóre wczesne 6.xx obarczone były błędami.
Rebe
Dodano
23.06.2004 14:09:45
Mam athlona 2.6 , 1 gb ddr , nagrywarka dvd mitsumi oraz naped dvd mitsumi, programy sie nie gryza bo najpierw to dzialo sie gdy mialem tylko nero, a na pewno jest cos nie tak bo czasem nero wogole nie chce sie uruchomic, no i plyt nie moge nagrywac
edrob
Dodano
23.06.2004 13:59:13
Poza tym , źe masz XP – po dziale sądząc to jakoś informacji nie raczłeś podać w większej liczbie.
Moźe najzwyczajniej w świecie programy do nagrywania Ci się gryzą – z nimi jest jak z kodekami – co za duźo to i swinia nie zje.
Rebe
Dodano
23.06.2004 13:25:33
to źe chwileczke czeka komp jak odpalisz proga do nagrywania to norma bo przeszukuje źzródła nagrywania a co do błędów to nie wiem moźe zmień proga do nagrywania moźe to pomoźe
loookasz
Dodano
23.06.2004 13:19:51
edrob
Dodano:
23.06.2004 13:12:24
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1