Nagrywarka ,,nie widzi płyty ".
Mam zwykłą nagrywarkę lite–on ltr 52327s .Kupiłem ostatnio plytki omega i klops nagrywarka nie widzi płyty .Najśmieszniejsze jest to źe włoźę inną czystą płytę np:mediastore lub datex i wszystko jest ok widzi i nagrywa .To jakaś paranoja .Ma ktoś jakiegoś pomysła co zrobić ??
Odpowiedzi: 8
omegi sa bardzo tanim i kiepskim nosnikiem .
gepard35:Zgadzam sie tylko ze na nagrywanie filmów wystarczy takie g....
Widac ze masz marne pojecie o nagrywaniu, a tym bardziej o nosnikach. Nagrac – nagrasz,alepo uzywaj takiego nosnika,zostaw go na jakis czas i zobaczysz ze po kilku miesiacach moze Cie spotkac przykra niespodzinka w postaciu braku mozliwosci odczytu takiego krazka...
Zgadzam sie tylko ze na nagrywanie filmów wystarczy takie g.... Wszystko inne tzn gierki itp moźna a nawet trzeba nagrywać na lepszych jakościowo płytkach, co nie zmienia faktu źe problem pozostaje .
To wcale nie jest śmieszne. śmieszne by było – tylko czy dla ciebie(?) – gdyby na takim g... dąło się nagrać, ale juz nie odtworzyć.
Zwróć uwagę na to, źe płytę moźna kupić za 49gr i za parę zł. To nie jest kwestia marźy czy opłaty za nazwę ,ale rownieź jej jakości.
Zwróć uwagę na to, źe płytę moźna kupić za 49gr i za parę zł. To nie jest kwestia marźy czy opłaty za nazwę ,ale rownieź jej jakości.
Aktualizacja firmware nic nie dała ,ponowne zainstalowania nagrywarki teź nie, pozostaje więc tylko nieuźywanie tych płyt . A swoją drogą to śmieszne źeby nagrywarka wybierała sobie ,,tą nagram a tą nie ".
Mój kolega teź miał podobny problem z płytkami OMEGA. Zmień po prostu płyty na jakieś inne. :D
woźesz sprawdzić czy aktualizacja firmwere'u nie pomoe – zmienia isę wtedy i baza płyt. Jednak moze być tak, źe najzwyczajniej sprźet jest "uczulony" na takie wynalazki.
woźesz sprawdzić czy aktualizacja firmwere'u nie pomoe – zmienia isę wtedy i baza płyt. Jednak moze być tak, źe najzwyczajniej sprźet jest "uczulony" na takie wynalazki.
Strona 1 / 1