Nagrywarka LG GWA-4164B lub LG GSA-4163B
Witam, poszukuję jakiejś taniej nagrywarki DVD, ponieważ do mojego starego grata nie opłaca się już inwestowac w sprzęt najlepszej klasy, no ale zależy mi przedewszystkim na jak najmniejszej awaryjności.
Na allegro te dwa modele nagrywarki LG można kupić już w cenie 50zł, chodzi mi konkretnie o LG GWA-4164B i LG GSA-4163B. Nie są to oczywiście nowe napędy. Co o nich myślicie? Czy warto zainwestować w taką nagrywarkę czy jest to wyrzucanie pieniędzy w błoto?
Dziękuję za odpowiedzi
pozdrawiam
Odpowiedzi: 5
No ok, ale mam jeszcze jedno pytanie. jaką nagrywarkę warto teraz kupić (jaki producent, model)? Nie orientuję się teraz w jakości napędów różnych producentów. czy godny uwagi jest np. Samsung SH-S202H ale z interfejsem ATA. na allegro można kupić za 89zł z 2-letnią gwarancją producenta.
Niestety mieszkam w małym miasteczku i jak coś kupuję to tylko przez internet. W lokalnych sklepach komputerowych jest bardzo mały wybór i wyższe ceny.
Pozdrawiam
W sumie racja. Nie warto. Dzięki za pomoc. pozdrawiam
A to na m-c chcesz kupić? Po miesiącu jak padnie to co ?
W opisie aukcji napisane jest, że nagrywarka używana sporadycznie - mówię w tej chwili o LG GSA-4163B. Natomiast ten drugi model LG GWA - 4164B to nagrywarki wyprodukowane w 2005-2006 roku które nie były używane tylko leżały w magazynach. Jest na nią udzielony miesiąc gwarancji rozruchowej.
Nie kupiłbym nagrywarki na Allegro z prostego powodu .Brak informacji o ilości wypalonych płyt i ryzyko że długo nie pochodzi - zwłaszcza że to LG
Strona 1 / 1