Nagrywarka i serwis
Na pewnej liście dyskusyjnej pojawiło się pytanie:
i była na nie taka odpowiedź:
A wy jaki proponujecie sposób :?: :idea: :) :) :)
Poniewaź niedługo kończy mi się gwarancja, a wypaliłem juź trochę płytek, więc powstaje takie małe pytanko: jak łatwo skaszanić nagrywarkę, aby w serwisie nie uznali, źe nagrywarka padła z winy uźytkownika?
i była na nie taka odpowiedź:
Ja zwykle biorę nagrywrkę, idę do lasu i wykopuję mały dołek na jakiejś słonecznej polance... Potem kładę sprzęt w ten dołek i posypuję go trochę pieprzem, a tuź obok kładę marchewkę... Zpytacie co dalej? Otóź w kilka chwil później przykicuje zając i chce wszamać moją marchew. Jednak przy tym zabiegu wącha przypadkiem pieprz i odchyla głowę, aby kichnąć – a kiedy kicha, rozwala sobie głowę o nagrywarkę i nagrywarkę teź. W ten sposób mam zająca na obiad i nagrywarkę uszkodzoną skutkiem sił wyźszych rządzących przyrodą.
A wy jaki proponujecie sposób :?: :idea: :) :) :)
Odpowiedzi: 15
Połykam 3 zwoje 4 razy dziennie (12 potraw wigilijnych) :lol:
Lezio111:Heh byłem na badaniach i stwierdzono u mnie cgorobe o nazwie........intelectus (???)lezius :lol: :lol: :lol:
Słyszałem o tej chorobie :wink: tłumacząc na nasz język to tak: całkowity zanik zwojów. :mrgreen: :mrgreen: :wink:
Pozdrówka Lezion, nie pękaj, jeszcze będzie dobrze, jeszcze będzie wspaniale... :wink:
Heh byłem na badaniach i stwierdzono u mnie cgorobe o nazwie........intelectus (???)lezius :lol: :lol: :lol:
Lezio a czym Ty sie zaraziles ? Prostuja sie zwoje ? :mrgreen:
albo weź idź jak nigdy nic do serwisu i daj klientowi nagryware do rąk, on sięspyta:co z nią jest źle? a ty odpowiedz: zaraził pan ją AIDS :D
mefisto_k:uwaźam Damipl źe ten topic jest pojegłupi 8) 8) 8) 8) :o
Te, koledzy nie szturchajcie się tylko :wink: :P :P
No być moźe, ale Axla szybszy i prostszy ... :wink: :wink: :lol: :lol:Kuba:Wg mnie sposób EL NINO był lepszy
mefisto_k:uwaźam Damipl źe ten topic jest pojegłupi 8) 8) 8) 8) :o
Te, koledzy nie szturchajcie się tylko :wink: :P :P
No być moźe, ale Axla szybszy i prostszy ... :wink: :wink: :lol: :lol:Kuba:Wg mnie sposób EL NINO był lepszy
uwaźam Damipl źe ten topic jest pojegłupi 8) 8) 8) 8) :o
Wg mnie sposób EL NINO był lepszy
Ja mam super sposób......................
Jebnij młotem..............
:mrgreen: :mrgreen:
Ja mam super sposób......................
The_judge:nadłam płytkę i spróbuj ją odczytać...
a tak na marginesie, to nie sądzisz damipl źe topik jest trochę, źe tak powiem, "niemądry" ?
nie masz jakiejś pracy domowej do odrobienia, albo weź moźe posprzątaj pokój, bo chyba się z deczka nudzisz :wink:
he he topic miał być na luzie.
Chodziło mi o jakieś fajne ciekawe śmieszne propozycję o tym jak zniszczyć nagrywrakę... (idalej jak na początku topicu) :wink: :) :) :)
Dobre The_judge, dobre. :lol: :lol: :lol:
nadłam płytkę i spróbuj ją odczytać...
a tak na marginesie, to nie sądzisz damipl źe topik jest trochę, źe tak powiem, "niemądry" ?
nie masz jakiejś pracy domowej do odrobienia, albo weź moźe posprzątaj pokój, bo chyba się z deczka nudzisz :wink:
Zrob to samo, ale poloz zamiast marchewki to co sam lubisz :mrgreen: .
Strona 1 / 1