Nagrywarka DvD
Mam nagrywarke DVD i tu jest mój problem ostatio wszystko było dobrze przegrywałem płyty CD i DVD ale kiedy oddałem kompa do przeinstalowaniu systemu ( mam legalnego Windows XP Home Edition) pomylili sie i zainstalowali mi XP Professional róznice zobaczyłem dopiero kiedy chciałem ściągnąć poprawki do Home'a w tym dniu właśnie teź chciałem zrobić sobie płyte ze zdjęciami wszystko ok ale na końcu wyświetla się komunikat źe operacja przerwana i źe się nieda nagrać w celu sprawdzenia próbowałem kopiować teź płyty cd z mp3 i grami ale na koniec zawsze wybijało mi ten komunikat.
Co jest złego?? Moźe to wina złego systemu?? (na dniach zamieźam reinstalacje na mój pełno prawny)Czy to coś pomoźe ??
Co jest złego?? Moźe to wina złego systemu?? (na dniach zamieźam reinstalacje na mój pełno prawny)Czy to coś pomoźe ??
Odpowiedzi: 1
Jak z odczytem na tym napędzie,jak nagrywa płyty CDR.
Sprawdź w menadzeźe urządzeń,czy napęd poprawnie zainstalowany i nie wykazuje błędu.
Odinstaluj program do nagrywania,restart kompa i zainstaluj ponownie najnowsze Nero.
Moźe to wina nośników,zmień na takie które uźywałeś.
Sprawdź w menadzeźe urządzeń,czy napęd poprawnie zainstalowany i nie wykazuje błędu.
Odinstaluj program do nagrywania,restart kompa i zainstaluj ponownie najnowsze Nero.
Moźe to wina nośników,zmień na takie które uźywałeś.
Strona 1 / 1