Nagrywarka DVD
Witam!!
Święta sie zbliźają a ja cosik chciałbym sobie kupić coś... chdozi mi o nagrywarke dvd,w cenie koło 250 złotych. Chodzi mi o nagrywanie dvd+r/–r dvd+rw/–rw i dvd dual layer.... co polecacie???? Myslałem nad jakimś plextorkiem albo pioneerkiem:?
Święta sie zbliźają a ja cosik chciałbym sobie kupić coś... chdozi mi o nagrywarke dvd,w cenie koło 250 złotych. Chodzi mi o nagrywanie dvd+r/–r dvd+rw/–rw i dvd dual layer.... co polecacie???? Myslałem nad jakimś plextorkiem albo pioneerkiem:?
Odpowiedzi: 16
kupiłem Lite–ONa ale cos pstrykał... więc wymieniłame na LG sysko gra i za to jak cicho :)
A co sadizcie o Pionku 110D ??
Mam zaprzyjaznionego servisanta w jednym z wiekszych sklepow komputerowych, ja zawsze pytam na ile sprzedanych sztuk miesiecznie jest wadliwych i wraca do serwisu. Czasem wyniki sa zaskakujace :wink: Najwiecej sprzedaja LG i Lite–On'ow i z tego wzgledu wraca ich najwiecej. Ja mam (odpukac w nie malowane)czczescie do Litka, mam juz 6 naped tej firmy (obecnie 2xDVD–RW) i z zadnym problemow nie mialem :D
o LG to mogę Ci napisać, źe cd czyta tak głośno jak traktor to chyba jedyna wada jaką znalazłem jeśli chodzi o nagrywanie DVD to jest szybka,cicha i wszystkie wypalone płyty działają, choć narazie było ich tylko kilkanaście, ale ja jestem zadowolony o pionieerku duźo Ci nie napiszę, bo nie miałem z nim kontaktu, jak kupujesz w normalnym sklepie to spytaj przy okazji sprzedawce o zdanie oni teź mają jakąś wiedze(nie wszyscy)
Wczoraj u kolegi byłem to nagrywał na pioneerku jego płytke dvd no i cichodzo zapisuje nawet fajna i teraz nie iwem czy LG czy pioneerka:?
Bobi:Podzielam zdanie adika, kupiłem niedawno, oprócz tego źe wymiata w rankingach i testach to w akcji niezawodna.
swięta prawda. U mnie równieź spisuje się znakomicie.
Podzielam zdanie adika, kupiłem niedawno, oprócz tego źe wymiata w rankingach i testach to w akcji niezawodna.
Ja równieź mam pytanko. Z racji tegi źe moja nagrywarka padła postanowiłem kupić nową. Mam do was pytanie co będzie lepsze do nagrywania muzyki, zdjęć, filmów.
Zastanawima się którą wybrać firmę LG czy Plextor (chodzi o nagrywarkę DVD)
Chodzi mi o dobrą jakość zapisu.
Zastanawima się którą wybrać firmę LG czy Plextor (chodzi o nagrywarkę DVD)
Chodzi mi o dobrą jakość zapisu.
Ja mam ten LG i jestem zadowolony :) mój kumpel ma samsunga i nie czyta mu niektórych płyt,a mój widzi wszystkie choć moźe on ma jakiś walnięty model.Polecam tego LG, bo dobrze wypala :P
BULK– no to takja wersja ze odrazu to domontaźu bez pudełek i instrukcji wraz z płytka ze sterami czy tam z programami!!!:!: A nagrywareczka Pioneer 110d czy jakos tak???
Ja uźywam LG GSA4163B i sobie ją bardzo chwalę. Cicho się wysuwa, cichutko chodzi i szybko reaguje na włoźoną płytę.
I przy tej okazji mam pytanie: planuję kupić nagrywarkę DVD moim młodszym siostrom i w cennikach w necie są rodzaje BULK i RETAIL. RETAIL jest droźsza. Co to oznacza? Moźe RETAIL jest w pudełku? A BULK to tak jakby windows OEM w folii ;)
I przy tej okazji mam pytanie: planuję kupić nagrywarkę DVD moim młodszym siostrom i w cennikach w necie są rodzaje BULK i RETAIL. RETAIL jest droźsza. Co to oznacza? Moźe RETAIL jest w pudełku? A BULK to tak jakby windows OEM w folii ;)
ja polecam SAMSUNG TS–H552U cena ok. 170 zł oem sam uzywam!!
Ja sobie chwale ostatnio ten model, zakupilem takowe 2
Lite–ON DVD+/–RW SHW–16H5S
Ale jesli jestes burzuj i lubisz przerost formy (ceny) nad trescia, to cos takiego :wink:
Plextor PX–740A
Lite–ON DVD+/–RW SHW–16H5S
Ale jesli jestes burzuj i lubisz przerost formy (ceny) nad trescia, to cos takiego :wink:
Plextor PX–740A
Benq 1640
LG?????? Czy ja wiem???
Strona 1 / 1