Nagrywara padła przy zmianie biosu
Witam.Mam ogromną prośbę.Instalowałem nowy bios do LG 8520b w trakcie instalacji komp mi się zawiesił i zrobiłem reset.Po resecie nagrywarki nie widać ani w windowsie ani w biosie nic ani nic tacka się nie otwiera dioda nie miga.Prosiłbym źeby ktoś mi pomógł źeby nagrywara powróciła jak się da.Mam flash ATMELA.Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc.
Odpowiedzi: 12
Naprawiać się nie opłaca, chyba źe domowymi sposobami.
W serwisie nie udzielają gwarancji na produkty, które zostały uszkodzone podczas update–u BIOS–u. Musiałby zabulić.
Najleszpym wyjściem jest kupić sobie wypalare DVD Lite–ON, Masz juź za jakieś 350 zeta dobrą...
W serwisie nie udzielają gwarancji na produkty, które zostały uszkodzone podczas update–u BIOS–u. Musiałby zabulić.
Najleszpym wyjściem jest kupić sobie wypalare DVD Lite–ON, Masz juź za jakieś 350 zeta dobrą...
dimik:A co myślicie o zakupie combo?
Nie opłaca sie...
Osobiście poleiłbym ci
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15252
jeśli jednak nie lubisz firmy LG tak jak ja Lite–Ona to weź
http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15014
A co myślicie o zakupie combo?
lackyd:gwarancja i tak nie obejmuje uszkodzen powstalych podczas upgradow bios
zawsze moźna udac głupiego i powiedziec siamo sie zrobiło :P
gwarancja i tak nie obejmuje uszkodzen powstalych podczas upgradow bios
gwarancja i tak nie obejmuje uszkodzen powstalych podczas upgradow bios
Nie opłaca ci sie naprawiać jeśli masz po gwarancji. Nowa nagrywarka CD–rw to tak ze 100zł kosztuje
Jednak pozostaje zakup nowej.Ale nie jest aź tak źle mam jeszcze nagrywarkę DVD
Nio jeśli po gwarancji to trochę "bebe". Myślę, źe lepiej się nie bawić w naprawy no chyba, źe z kasą jest krucho. Nagrywara chyba w porywach ze 100–130zł ?
Jestem ciekaw ile naprawa by kosztowała bo nagrywarka jest po gwarancji i nie wiem czy gra warta świeczki,cóź pozostaje chyba kupno nowej.
Nio raczej serwis bo domowymi sposobami tego nie zrobisz:/ Wiem coś o tym bo miesiąc temu miałem to samo. Nio jeśli masz na gwarancji to wymienią Ci moźe na lepszą?!:)
ps. Teraz wiem, źe od aktualizacji biosa trzeba trzymać się daleko:] Jak działa to nie ruszać:] hih
ps. Teraz wiem, źe od aktualizacji biosa trzeba trzymać się daleko:] Jak działa to nie ruszać:] hih
To serwis.
Strona 1 / 1