nagrywanie płytek mp3

witam mam pytanie z natury zapewne łatwych w przyszłości przymierzam sie do zakupu wiezy z mozliwością odtwarzania plików mp3 jak mam zgrywac takie płytki na kompie? tzn czy te pliki muszą być luzem na płytce czy np wieza bedzie widziec jak zgram muzykę szeregując ją w katalogach na płytce??

Odpowiedzi: 5

Ja tez poecam esperanzy, :) zwłaszcza te czarne. Od ponad roku ich uzywam i zadnych problemów nie miałem. :!: Poprzednie wersje esperanz tak sprzed 2–3 lat fajtycznie nie były zbyt dobre, ale od jakiegoś czasu ta firma wysuwa sie na wiodącą pozycję. Ma najlepsza jakośc do ceny. :)
fidelio
Dodano
15.02.2004 12:49:06
Ja uwaźam Esperanzy za dobre płytki, za to do Dysana nie mam zaufania po tym jak dwie sztuki pokruszyły mi się leźąc grzecznie w pudełeczkach na półeczce! No ale moźe ja trafiłem trefne egzemplarze, nie wiem. Mogę jeszcze polecić TDK'i i Memorexy, są super. TDK'a zarysowałem niechcący o kant biurka (glupek ze mnie – wiem), ale muza oddtwarza sie bez zadnych przerw.
pawelwiejek
Dodano
12.02.2004 19:59:56
Zalezy od wieźy – niektóre mają mozliowści odczytu wgłąb folderów na płycie, a niektóre nie – ale to przecieź jest do sprawdzenia jeszcze w sklepie przed kupnem. Trochę gorzej jest z płytkami. Ja się nie bawię z tanim badziewiem – od lar kupuje Dysany i nie narzekam – jeszcze źadnego nie zepsułem z winy płyty...
Pawek
Dodano
12.02.2004 12:14:01
Poczytaj TUTAJ Jest tam wszystko na temat nagrywania :wink:
gd14
Dodano
12.02.2004 11:34:49
"Płytę nagrywa się całkiem zwyczajnie – emtrójki mogą być luzem (czasami jednak muszą), mogą być porozmieszczane w folderach (dla więkzej wygody). TRYB ZAPISU ZALECANY PRZEZE MNIE – DAO – Disc–at–once"

co to znaczy ze mp3 muszą być czasem luzem??? zalezy to od wiezy??? kiedy mogą byc luzem a kiedy w folderach?? to było moje zasadnicze pytanie
spytam jeszcze doświadczonych kolegów jakie polecają płytki do zgrywania w miare tanie i dobrej jakości ja ostanio kierowałem sie testami z magazynu "komputer świat" tzn korzystam z płytek esperanzy czy to dobry wybór???
kriz30
Dodano
12.02.2004 10:18:17
kriz30
Dodano:
11.02.2004 10:09:59
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1