Nagrywanie napisów na CD
Mam taki oto problemik. Czy ktoś zna jakim programem moźna wypalać napisy na nagrywalnej stronie CD ??
Odpowiedzi: 18
Ale takie nagrywarki były zaprezentowane juź dawno. Moźe 1 rok temu. Moze decczko przesadziłem.
Wprawdzie wiem źe nie ma tej opcji w Nero, ale moźe jest jakoś ukryta albo coś :)
Wprawdzie wiem źe nie ma tej opcji w Nero, ale moźe jest jakoś ukryta albo coś :)
Nie... Dopiero te, których wydanie jest późniejsze od daty opracowania tej technologii – i to zapewne nie wszystkie. Pewnie niedługo wyjdzie jakiś patch, czy łatka dodająca tę moźliwość.
Hmmm... zastanawia mnie, czy wszystkie wersje Nero mają wbudowaną funkcję DiscT@2.
Mój błąd, juź wcześniej skumałem bez wytykania palcem.Za szybko palnąłęm :wink: Potrzebna i nagrywara i program. Zupełnie zapomniałem źe kiedyś z jednym koleźką próbowaliśmy właśnie na nagrywarce Yasmahy to zrobić (przyniósł do domu przetestować, bo kupili mu taką w pracy) przy pomocy Nero właśnie. Nie wyszło z braku czasu, nie wiem teź czy później jemu się udało.
Seeker, znowu cwaniakujesz :lol: :wink:
Seeker, znowu cwaniakujesz :lol: :wink:
aligator:Żaden program nie wypali. Nagrywara musi mieć taką funkcję, co nie :wink: A, są takie.
Ot co. :)
Pyton_000 jesli masz takie cóś lub podobne , to czemu nie
http://www.benchmark.pl/artykuly/rzut_okiem/yamaha/strona–1.html
Sorka, źle cie pierw zrozumiałem :) Troche zaspany byłem :)
Nie no oczywiście źe na wszystkich, ale NADRUKI zrobisz tylko na specjalnych.
SLAY3R mylisz się. Te nagrywarki dają moźliwoścc nagrywania na wszystkich płytkach CD–R
Jak dla mnie... Zbędny bajer, ale jak widać są osoby, którym to będzie przydatne :wink:
Czy juź są to nie wiem, ale wiem źe miały się takie pojawić + specjalne płyty na których nagrywarka wypalałaby napis/grafikę po stronie opisowej nie tej po której zapisuje się dane.
Żaden program nie wypali. Nagrywara musi mieć taką funkcję, co nie :wink: A, są takie.
Jak by to było takie łatwe to bym do tostera, albo piekarnika zapodał i by były "wypalone" :D
Programu to nie znam, ale mozna lutownicą :wink: :lol: .
Pyton_000:wypalać napisy na nagrywalnej stronie CD
chodzi ci o wypalenie napisu widocznego na plycie ?Pyton_000:Z tego co wiem to Nero nie obsługuje tego typu wypalania :D
Nie obsługuje nagrywania na nagrywalnej stronie płyty CD... Co Ty nie powiesz... :?
Z tego co wiem to Nero nie obsługuje tego typu wypalania :D
:shock: Nero :?:
Strona 1 / 1