nagrywanie dvd
chcę nagrać film na dvd ale jest on za duźy aby zmieścić go na płytę 4,7gb. jak mogę nagrać tylko polską wersję językową bez źadnych dodatków. czy jest potrzebny jakiś program to jaki
Odpowiedzi: 6
W porzo je nie będe podwaźał tego co ty piszesz i co radzisz. :wink: Pozdro.
AnyDVD + DVDShrink lub DVDFab i nie ma zadnego problemu z ogromna wiekszoscia filmow. moohomor ja o tym doskonalne wiem, a i tak nie wyjasnia to tego po co film DVD polecasz mu przerabiac na AVI, no ale coz sa gusta i gusciki...
mettal:moohomor:Film jest wypalony na DVD–9 dlatego ja proponuje sposób: Super DVD Ripper na divxa a potem np. nero vision i masz płytke DVD–5 :wink: Pozdro.
Ty wiesz co piszesz w ogole, kazesz mu film w jakosci DVD, przerobic na AVI, po co ??? Tak jak pisal bor, uzyj programu DVD Shrink, zaznaczajac w opcjach by docelowo rozmiar nieprzekroczyl DVD–5 (jednowarstwowej), takze w tym programie dla oszczednosci miejsca, mozesz usunac zbedne dodatki znajdujace sie na plycie (trailery, reklamy, obcojezyczne sciezki dzwiekowe i napisy)
Ale jak byś nie wiedział chłopaku DVDshrink nie zawsze łyka zabezpieczenia płyt dvd (css,rpc) np. Nie z kaźdą płytą pójdzie ci tak łatwo. A skoro juź mettal się upierasz przy jednym programie to moge zapropnowac anydvd bądź dvdab.
spróbuje. dzięki
moohomor:Film jest wypalony na DVD–9 dlatego ja proponuje sposób: Super DVD Ripper na divxa a potem np. nero vision i masz płytke DVD–5 :wink: Pozdro.
Ty wiesz co piszesz w ogole, kazesz mu film w jakosci DVD, przerobic na AVI, po co ??? Tak jak pisal bor, uzyj programu DVD Shrink, zaznaczajac w opcjach by docelowo rozmiar nieprzekroczyl DVD–5 (jednowarstwowej), takze w tym programie dla oszczednosci miejsca, mozesz usunac zbedne dodatki znajdujace sie na plycie (trailery, reklamy, obcojezyczne sciezki dzwiekowe i napisy)
Film jest wypalony na DVD–9 dlatego ja proponuje sposób: Super DVD Ripper na divxa a potem np. nero vision i masz płytke DVD–5 :wink: Pozdro.
Strona 1 / 1