Nagranie tego co dzieje sie na moim pulpicie w postaci filmu
Mam Camtasia Recorder da sie nim zrobic to co chce ale podczas nagrywania jakiegos filmu musze przykładac mikrofon do głosników zeby nagrac dziwięk i
po pierwsze jest to dosyc nie wygodne
a po drugie jakos nie jest zbyt dobra.
Wiec pytam czy mozna jakos w opcjach tego programu ustawic aby dzwiek był nagrywany z głosników.
A jesli nie jest to mozliwe na tym programie to czy jest to mozliwe na innym :?:
Z góry dzienki :!: :lol:
Wiec pytam czy mozna jakos w opcjach tego programu ustawic aby dzwiek był nagrywany z głosników.
A jesli nie jest to mozliwe na tym programie to czy jest to mozliwe na innym :?:
Odpowiedzi: 9
a ja mam problem taki iź po trzech godzinach program mi sie wyłancza i niezapisuje pomóźcie moźe zmienić coś w ustawieniach
Polecam Cam studio. Nagrywa cąły pulpit.
Ja tam wole SnagIT > nagrywa obraz/dzwiek (bez udzialu mikrofonu:P) > ladnie kompresuje do divx/mp3 > i wogole jest wypas :D
Więc winne będą ustawienia w mixerze karty dźwiękowej. Jako źródło nagrywania trzeba wybrać wave/mp3/what you hear. Chociaź to zaleźy jeszcze od tego co za dźwiekówkę masz.
a camstudio???
Programik spoko ale tez tak samo jak w Camtasia Recorder dzwiek nagrywa sie przez mikrofon :(
Ściągnij program hypercam, nagrywa wszystko co się robi na kompie, z nagraniem dźwięku teź niema problemu.
http://www.hyperionics.com/hc/index.asp – jest to wersja trial, moźna uźywać dowoli, tylko źe w lewym górnym rogu filmu będzie pisało źe nagrywałeś niezarejestrowana wersją programu. Ale w niczym to nie przeszkadza.
http://www.hyperionics.com/hc/index.asp – jest to wersja trial, moźna uźywać dowoli, tylko źe w lewym górnym rogu filmu będzie pisało źe nagrywałeś niezarejestrowana wersją programu. Ale w niczym to nie przeszkadza.
Wiem ze to jest bez sensu dlatego pytam czy da sie ustawic w opcjach zeby dzwiek był nagrywany z głosnikow a nie z mikrofonu.
Konradziu:Mam Camtasia Recorder da sie nim zrobic to co chce ale podczas nagrywania jakiegos filmu musze przykładac mikrofon do głosników zeby nagrac dziwięk i
:shock: :shock: jak to przykładasz mikrofon do głośników ?? Przeciez to bez sensu. Poza tym najprawdopodobniej dochodzi do sprzęźeń.
Napisz jeszcze raz o co Ci chodzi.
Strona 1 / 1