myszka wszystko 'zawiesza'
mam problem: kiedy uzywam samej klawiatury wszystko chodzi miodzio; ale kiedy tylko dotkne myszki, pojade nia kawalek, zrobie jakis gwaltowny ruch – komp 'staje' na 1 sekunde... i potem od nowa... pojade kawaleczek myszką... ale ale – jusz za daleko! – komputer znowu staje na sekunde... i tak w kolko; komp nie zawiesza sie totalnie – tzn nie musze robic restartu; po prostu mam takie akcje jedna za druga (nie da sie pracować, nie da sie sluchac muzy – no bo tesh na sekunde staje :( )
nie mam trojana; nie mam wirusa – 100% pewnosci
myszka – zwykla, kablowka, ze scrollem
pliiiis pomocy!
nie mam trojana; nie mam wirusa – 100% pewnosci
myszka – zwykla, kablowka, ze scrollem
pliiiis pomocy!
Odpowiedzi: 8
Jeźeli myszka na USB to tylko lepsza (czyt. drozsza) kilka razy spotkalem sie z niekompatybilnoscia gorszych USB'owych gryzoni z niektorymi plytami glownymi.
no fakt... to moze byc przyczna :)
w sumie to ostatnio myshke zmienialem, ale manta rozwalila sie po 1 tygodniu wiec wrocilem do tej co przerywa – a4 (jesli to jej wina)
koniec z tanim szitem
hmmm... myshka USB wykluczy prawdopodobienstwo uszkodzenia portu... jade do sklepu :D!
dzieki za rady
w sumie to ostatnio myshke zmienialem, ale manta rozwalila sie po 1 tygodniu wiec wrocilem do tej co przerywa – a4 (jesli to jej wina)
koniec z tanim szitem
hmmm... myshka USB wykluczy prawdopodobienstwo uszkodzenia portu... jade do sklepu :D!
dzieki za rady
miałem ten sam problem na starym kompie i okazalo sie ze kabel przy myszce byl poprzerywany i kable sie stykaly jak ryszylem myszką a komp sie zwieszal.
Musialem troche skrucic kabel
Musialem troche skrucic kabel
Miałem trzy i jestem do teraz zadowolony.
Na początek zanim zaczniecie kombinowanie z systemem ,ramami itp. proponuje najpierw zmienić gryzonia .
:D
Na początek zanim zaczniecie kombinowanie z systemem ,ramami itp. proponuje najpierw zmienić gryzonia .
:D
Mam prawie taka sama myszke jak Ty, tylko ja mam model SOLO 213 i mam dokladnie ten sam problem, a kiedy podlacze bezprzewodowa jest wszystko OK, wydaje mi sie ze A4Tech po prostu nie umie robic myszek...
moze to wina pamieci? ktos moze wie?
myszka – a4tech, 1 wheel, 3 przyciski (w tym jeden to zarowno wheel), kablowa, z kulka
a nazwa to chyba: solo 215
a nazwa to chyba: solo 215
hej. Miałem kiedys podobny problem jak ty. Napisz jaka masz myszkę. Ja mam bezprzewodąwą, optyczną i problem zginął wraz z wymianą baterii na nowe;]
Strona 1 / 1